Adobe Reader kan jevnlig sjekke etter oppdateringer og installere dem for deg. Disse oppdateringene kan inkludere viktige sikkerhetsreparasjoner og produktforbedringer.

Oppdateringer leveres via tre valg:

• Installer oppdateringer automatisk (anbefales): Adobe Reader sjekker jevnlig etter viktige oppdateringer og nedlastinger og installerer dem automatisk. Når dt er ferdig blir du varslet via en liten beskjed i systemet om at programvaren din har blitt oppdatert. Denne metoden anbefales fordi den ikke krever intevrnesjon fra sluttbrukeren. Det er den beste metoden for å holde Adobe Reader oppdatert og sikker.
  • Last ned oppdateringer for meg, men la meg velge når de skal installeres: Adobe Reader sjekker jevnlig etter viktige oppdateringer og laster dem ned. Før oppdateringen kan installeres blir du bedt om å starte Adobe Reader-installasjonen.
  • Sjekk etter og installer oppdateringer manuelt:Adobe Reader sjekker ikke etter oppdateringer. I stedet velger sluttbrukeren Sjekk etter oppdateringer. Dette valget er det minst sikre, og anbefales kun i organisasjoner som bruker andre metoder for å oppdatere systemet sitt.

Hvis du ønsker å endre dette valget i fremtiden er det tilgjengelig i Valg-innstillingene under Oppdater (velg Rediger > Valg).