Du kan skrive ut deler av en side i PDF-filen. Du velger området du vil skrive ut, med øyeblikksbildeverktøyet. Området kan bestå av tekst, grafikk eller begge deler. Du kan skrive ut området i fullformat, eller endre størrelsen slik at det passer på arket.

1.  Åpne PDF-filen i Adobe Reader eller Adobe Acrobat.

2. (Acrobat X / Reader X) Velg Rediger > Ta et øyeblikksbilde.
    (Acrobat 9 / Reader 9) Velg Verktøy > Merk og zoom > Øyeblikksbildeverktøy.

3. Dra en firkant rundt området du vil skrive ut.

Dra en firkant rundt området du vil skrive ut
  4. Velg Fil > Skriv ut.

5. Sørg for at alternativet Valgt grafikk er valgt i delen Utskriftsområde i dialogboksen Skriv ut.

Valgt grafisk alternativ
  6. (Valgfritt) Du kan gjøre teksten eller grafikken større, slik at den passer på arket. Dette gjør du ved å velge Tilpass til utskriftsområdet fra popup-menyen Sideskalering. Merk: Oppløsningen på utskriften blir lavere dersom du forstørrer området.

Alternativ for sideskalering
  7. Klikk OK eller Skriv ut.