Følg trinnene nedenfor for å komme i gang med Adobe Bridge

Slik laster du ned og installerer Bridge

laptop-download

Klikk Last ned Bridge nedenfor for å begynne å laste ned Bridge. Følg instruksjonene på skjermen for å logge på og installere. (Ikke vær bekymret hvis du begynner på siden med den gratis prøveversjonen. Du laster ned abonnementsversjonen når du logger på.)

Hjelp med medlemskapet ditt

Har du glemt Adobe ID-en din eller passordet ditt?

Adobe ID-en din er e-postadressen du brukte da du registrerte deg, enten for en prøveversjon eller et medlemskap, eller ved kjøp av en Adobe-app eller -tjeneste. Finn løsninger på vanlige problemer med Adobe ID og pålogging.

Hvorfor må jeg logge på for å bruke Bridge?

Du må logge på kontoen din av og til for å få bekreftet lisensieringen – hver 30. dag for månedsmedlemmer og hver 99. dag for årsmedlemmer. Pålogging er også nødvendig når du laster ned eller oppdaterer Bridge. Du finner mer
informasjon i Logge på og logge av for å aktivere eller deaktivere Creative Cloud-apper.

Kan jeg installere Bridge på en annen datamaskin?

Du kan installere Bridge og andre Creative Cloud-apper på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Lær mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer Creative Cloud-apper.

Hvor finner jeg fakturaen min?

Du kan skrive ut en faktura fra kontoen din på Adobe.com. Hvis du vil ha detaljerte instruksjoner, kan du se Skrive ut en betalingskvittering eller faktura.