Last ned Adobe Bridge og finn veiledninger for å komme i gang

Slik laster du ned og installerer Bridge

laptop-download

Installerer du for første gang eller på en ny datamaskin?
Klikk på Last ned Bridge nedenfor for å begynne å laste ned. Følg instruksjonene på skjermen for å logge på og installere. Hvis dette er første gang du installerer en Creative Cloud-app, installeres også Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Trenger du hjelp med planen?

Har du glemt Adobe ID-en eller passordet?

Adobe ID-en din er e-postadressen du brukte den første gangen du startet en prøveversjon eller kjøpte en Adobe-app eller et medlemskap. Finne løsninger på vanlige problemer med Adobe ID og pålogging.

Hvorfor må jeg logge på for å bruke Bridge?

Du må logge på med jevne mellomrom for å validere lisensen. Månedsbaserte medlemskap krever pålogging hver 30. dag, mens årsmedlemskap krever pålogging hver 99. dag. Pålogging er også nødvendig når du skal laste ned eller oppdatere Bridge.

For mer informasjon, se Logge av og på for å aktivere eller deaktivere Creative Cloud-apper.

Jeg kjøpte feil plan. Hvordan bytter jeg abonnement?

Finn ut hvordan du bytter til en annen Adobe-plan eller endrer lagringskapasiteten eller faktureringsfrekvensen for ditt nåværende abonnement.

Hvor finner jeg fakturaen min?

Du kan skrive ut fakturaer fra kontoen din på Adobe.com. Du finner mer informasjon i Skrive ut en kvittering eller faktura.