Brukerveiledning Avbryt

Systemkrav for Bridge

Datamaskinen må oppfylle minstekravene til tekniske spesifikasjoner som er beskrevet nedenfor, for å kunne kjøre og bruke Bridge.

Gjelder for:

September 2023-versjonen (versjon 14.0) og nyere

Systemkrav for tidligere versjoner

Minimumskrav og anbefalte spesifikasjoner for systemet

Windows

Minimumsspesifikasjoner Anbefalte spesifikasjoner
Prosessor

Intel® 5. generasjons eller nyere CPU – eller AMD-ekvivalent

Intel® 7. generasjons eller nyere CPU – eller AMD-ekvivalent
Operativsystem

Windows Microsoft Windows 10 (64-biters) versjon 22H2 eller nyere; LTSC-versjoner støttes ikke

RAM

4 GB

• 16 GB RAM for HD-medier og Substance 3D-arbeidsflyter
  • 32 GB for 4K-medier eller høyere
GPU
  • 2 GB GPU VRAM
  • DirectX 11.0-kapabelt system
  • 4 GB GPU VRAM
  • DirectX 12.0-kapabelt system
Plass på harddisken 2 GB med tilgjengelig harddiskplass for 64-biters installasjon; pluss ekstra ledig plass påkrevet under installasjon (kan ikke installere på flash-lagringsenheter som kan fjernes) Rask intern SSD for app-installasjon og buffer
Skjermoppløsning 1280 x 800 1920 x 1080 eller større
Internett Internett-forbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett.**

macOS

Minimumskrav Anbefalte spesifikasjoner
Prosessor

Intel® 5. generasjon eller nyere CPU

Intel® 6. generasjon eller nyere CPU
Operativsystem

macOS v12 (Monterey) eller nyere

macOS v13 (Ventura) eller nyere
RAM

4 GB

• 16 GB RAM for HD-medier og Substance 3D-arbeidsflyter
  • 32 GB for 4K-medier eller høyere
GPU
  • 2 GB GPU VRAM
  • Metal 1.0-kapabelt system
  • 4 GB GPU VRAM
  • Metal 1.0-kapabelt system*
Plass på harddisken 2 GB med tilgjengelig harddiskplass for 64-biters installasjon; pluss ekstra ledig plass påkrevet under installasjon (kan ikke installere på flash-lagringsenheter som kan fjernes) Rask intern SSD for app-installasjon og buffer
Skjermoppløsning 1280 x 800 1920 x 1080 eller større
Internett

Internett-forbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett.**

* Vi anbefaler å bruke GPU-er med gjennomsnittlige operasjoner/sek på 3000 eller høyere på PassMarks GPU Computer Benchmark Chart for generering av forhåndsvisning av Substance 3D-materialer

**MERKNAD til BRUKERNEInternett-tilkobling, en Adobe ID og en godkjenning av lisensavtalen er påkrevd for å aktivere og bruke dette produktet. Dette produktet kan integreres med eller gi tilgang til bestemte Internett-vertstjenester fra Adobe eller tredjeparter. Adobes elektroniske tjenester, inkludert Adobe Creative Cloud-tjenesten, er tilgjengelig for brukere over 13 år. Du må godta ekstravilkårene og Adobes personvernerklæring på Internett. Programmene og de nettbaserte tjenestene er ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk, kan kreve brukerregistrering og kan endres eller avvikles uten varsel. Tilleggskostnader eller medlemskapsavgifter kan gjelde.

Språkversjoner tilgjengelig

Fransk

Tysk

Japansk

Koreansk

Russisk

Spansk

Italiensk

Portugisisk (Brasil)

Nederlandsk

Svensk

Tradisjonell kinesisk

Tsjekkisk

Finsk

Dansk

Norsk

Forenklet kinesisk

Tyrkisk

Polsk

Ungarsk

Ukrainsk