Brukerveiledning Avbryt

Systemkrav for Bridge

1. Brukerhåndbok for Bridge
  2. Innledning
    1. Dette er nytt i Bridge
    2. Systemkrav for Bridge
    3. Arbeidsområdet i Adobe Bridge
    4. Importere bilder ved hjelp av Photo Downloader
    5. Organisere innhold og ressurser ved hjelp av Adobe Bridge
  3. Jobbe med innholdselementer
    1. Creative Cloud Libraries i Bridge
    2. Opprette PDF-kontaktark i arbeidsområdet Utdata
    3. Vise og behandle filer i Adobe Bridge
    4. Arbeide med metadata i Adobe Bridge
    5. Jobb med Adobe Bridge-lageret
    6. Bruk nøkkelord i Adobe Bridge
    7. Starte Adobe Bridge
    8. Justere visningen av Innhold-panelet i Adobe Bridge
    9. Forhåndsvise bilder og redigere fotograferingstidspunkt
    10. Bruke samlinger i Adobe Bridge
    11. Stable filer i Adobe Bridge
    12. Automatisere oppgaver i Adobe Bridge
    13. Workflow Builder
    14. Forhåndsvise Dynamic Media-filer i Adobe Bridge
    15. Opprette webgallerier og PDF-er
    16. Arbeide med delt Bridge-buffer
    17. Administrere mediebuffer
  4. Bridge og andre Adobe-apper
    1. Arbeide med Adobe Media Encoder
    2. Arbeide med Adobe Premiere Pro
  5. Eksporter og publiser
    1. Ressurskonvertering ved bruk av Eksport-panelet
    2. Publisere bilder til Adobe Stock
    3. Publisere ressurser til Adobe Portfolio
  6. Hurtigtaster
    1. Hurtigtaster for Adobe Bridge
    2. Hurtigtaster-panelet i Adobe Bridge
  7. Adobe Camera Raw
    1. Håndtere Camera Raw-innstillinger
    2. Rotere, beskjære og justere bilder
    3. Reparere bilder med det forbedrede flekkfjerningsverktøyet i Camera Raw
    4. Sirkulært filter i Camera Raw
    5. Automatisk perspektivkorrigering i Camera Raw
    6. Opprette panoramabilder
    7. Prosessversjoner i Camera Raw
    8. Gjøre lokale justeringer i Camera Raw
  8. Feilsøking
    1. Løste problemer
    2. Kjente problemer

Datamaskinen må oppfylle minstekravene til tekniske spesifikasjoner som er beskrevet nedenfor, for å kunne kjøre og bruke Bridge.

Gjelder for:

September 2023-versjonen (versjon 14.0) og nyere

Systemkrav for tidligere versjoner

Minimumskrav og anbefalte spesifikasjoner for systemet

Windows

Minimumsspesifikasjoner

Anbefalte spesifikasjoner

Prosessor

5. generasjons Intel®-prosessorer eller nyere – eller tilsvarende AMD-prosessorer
Merk:

Arbeidsflyter for video og lyd krever AVX2-støtte og er ikke tilgjengelig på 3. generasjons Intel®-prosessorer eller eldre (samt eldre AMD-prosessorer).

7. generasjons Intel®-prosessorer eller nyere – eller tilsvarende AMD-prosessorer

Operativsystem

Microsoft Windows Windows 10 (64-biters) versjon 22H2 eller nyere; LTSC-versjoner støttes ikke

Windows Microsoft Windows 10 (64-biters) versjon 22H2 eller nyere; LTSC-versjoner støttes ikke

RAM

4 GB

• 16 GB RAM for HD-medier og Substance 3D-arbeidsflyter

• 32 GB for 4K-medier eller høyere

GPU

• 2 GB GPU VRAM
  • DirectX 11.0-kapabelt system

• 4 GB GPU VRAM
  • DirectX 12.0-kapabelt system

Plass på harddisken

2 GB tilgjengelig harddiskplass for 64-biters installasjon. Ekstra plass kreves under installasjonen (kan ikke installeres på flyttbare, Flash-baserte lagringsenheter)
.

Rask intern SSD for app-installasjon og buffer

Skjermoppløsning

1280 x 800

1920 x 1080 eller større

Internett

Internett-forbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett.**

Internett-forbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett.**

macOS

Minimumsspesifikasjoner

Anbefalte spesifikasjoner

Prosessor

5. generasjons Intel®-prosessor eller nyere
Merk:

Arbeidsflyter for video og lyd krever AVX2-støtte og er ikke tilgjengelig på Mac Pro 2013 eller eldre systemer.

6. generasjons Intel®-prosessor eller nyere

Operativsystem

macOS v12 (Monterey) eller nyere

macOS v13 (Ventura) eller nyere

RAM

4 GB

• 16 GB RAM for HD-medier og Substance 3D-arbeidsflyter

• 32 GB for 4K-medier eller høyere

GPU

• 2 GB GPU VRAM
  • Metal 1.0-kapabelt system
  • 4 GB GPU VRAM
  • Metal 1.0-kapabelt system*

Plass på harddisken

2 GB tilgjengelig harddiskplass for 64-biters installasjon. Ekstra plass kreves under installasjonen (kan ikke installeres på flyttbare, Flash-baserte lagringsenheter)
.

Rask intern SSD for app-installasjon og buffer

Skjermoppløsning

1280 x 800

1920 x 1080 eller større

Internett

Internett-forbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett.**

Internett-forbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett.**

* Vi anbefaler å bruke GPU-er med gjennomsnittlige operasjoner/sek på 3000 eller høyere på PassMarks GPU Computer Benchmark Chart for generering av forhåndsvisning av Substance 3D-materialer

**MERKNAD til BRUKERETilkobling til Internett, Adobe-ID og godtatt lisensavtale kreves for å kunne aktivere og bruke dette produktet. Dette produktet kan integreres med eller gi tilgang til bestemte Internett-vertstjenester fra Adobe eller tredjeparter. Adobes elektroniske tjenester, inkludert Adobe Creative Cloud-tjenesten, er tilgjengelig for brukere over 13 år. Du må godta ekstravilkårene og Adobes personvernerklæring på Internett. Programmene og de nettbaserte tjenestene er ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk, kan kreve brukerregistrering og kan endres eller avvikles uten varsel. Tilleggskostnader eller medlemskapsavgifter kan gjelde.

Språkversjoner tilgjengelig

Fransk

Tysk

Japansk

Koreansk

Russisk

Spansk

Italiensk

Portugisisk (Brasil)

Nederlandsk

Svensk

Tradisjonell kinesisk

Tsjekkisk

Finsk

Dansk

Norsk

Forenklet kinesisk

Tyrkisk

Polsk

Ungarsk

Ukrainsk