Datamaskinen må oppfylle minstekravene til tekniske spesifikasjoner som er beskrevet nedenfor, for å kunne kjøre og bruke Bridge CC.

Gjelder for:

Oktober 2018 (9.0)-versjonen

Systemkrav for tidligere versjoner

Den nyeste versjonen av Creative Cloud-applikasjonene støtter ikke enkelte eldre versjoner av Windows og Mac. Finn ut mer.

Minimum systemkrav for Bridge CC

Windows

Minimumskrav
Prosessor

Intel® Core™2 Duo- eller AMD Athlon® 64-prosessor, 2 GHz eller raskere

Operativsystem

Microsoft® Windows® 7 med Service Pack 1, eller Windows 10

RAM

2 GB RAM (8 GB anbefales).

Plass på harddisken

2 GB ledig plass på harddisken for 32-biters installasjon, 2,1 GB ledig plass på harddisken for 64-biters installasjon, samt at ytterligere ledig plass kreves under installering (kan ikke installeres på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter).

Skjermoppløsning

Skjerm med oppløsning på 1024 x 768 (1280 x 800 anbefales) med 16-biters farge og 512 MB VRAM (1 GB anbefales).

GPU

System som støtter OpenGL 2.0.

Internett

Internett-forbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett.**

*Bridge CC 2019 støttes ikke på Windows 10 v1511 og v1607.

macOS

Minimumskrav
Prosessor

Intel-prosessor med flere kjerner med 64-biters støtte.

Operativsystem

macOS X 10.13 er anbefalt, minimum er macOS X 10.12

RAM

2 GB RAM (8 GB anbefales).

Plass på harddisken

2 GB tilgjengelig harddiskplass for installasjon. Ekstra harddiskplass kreves under installasjonen (kan ikke installeres på et volum som bruker et filsystem som skiller mellom små og store bokstaver, eller på en flyttbar, Flash-basert lagringsenhet).

Skjermoppløsning

Skjerm med oppløsning på 1024 x 768 (1280 x 800 anbefales) med 16-biters farge og 512 MB VRAM (1 GB anbefales).

GPU

System som støtter OpenGL 2.0.

Internett

Internett-forbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett.**

**MELDING TIL BRUKEREDu må ha Internett-tilkobling, Adobe-ID og godta lisensavtalen for å kunne aktivere og bruke dette produktet. Dette produktet kan integreres med eller gi tilgang til bestemte Internett-vertstjenester fra Adobe eller tredjeparter. Adobes elektroniske tjenester, inkludert Adobe Creative Cloud-tjenesten, er tilgjengelig for brukere over 13 år. Du må godta ekstravilkårene og Adobes personvernerklæring på Internett. Programmene og de nettbaserte tjenestene er ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk, kan kreve brukerregistrering og kan endres eller avvikles uten varsel. Tilleggskostnader eller medlemskapsavgifter kan gjelde.

Språkversjoner tilgjengelig for Bridge CC

Dansk

Tysk

Engelsk

Spansk

Fransk

Fransk*

Hebraisk*

Ungarsk

Italiensk

Nederlandsk

Norsk

Polsk

Portugisisk (Brasil)

Finsk

Svensk

Tyrkisk

Ukrainsk

Tsjekkisk

Russisk

Arabisk*

Japansk

Forenklet kinesisk

Tradisjonelt kinesisk

한국어

* Arabisk og hebraisk støttes i en versjon for Midtøsten med full støtte for språk der teksten går fra høyre til venstre, arabiske/hebraiske funksjoner og et engelsk grensesnitt, samt i en fransk nordafrikansk versjon (Français*) med full støtte for språk der teksten går fra høyre mot venstre, arabiske/hebraiske funksjoner og et fransk grensesnitt.