Følg trinnene nedenfor for å komme i gang med Adobe Captivate-programvaren.

Slik laster du ned og installerer Adobe Captative

laptop-download

Klikk på Last ned Adobe Captivate nedenfor for å begynne å laste ned Adobe Captivate. Følg instruksjonene på skjermen for å logge på og installere. (Ikke bry deg om at siden for gratis prøveversjoner åpnes først. Abonnementsversjonen lastes ned etter at du er logget på.)

Hjelp med medlemskapet ditt

Glemt Adobe ID eller passord?

Adobe ID-en din er e-postadressen du brukte den første gangen du startet en prøveversjon eller kjøpte en Adobe-app eller et medlemskap. Finne løsninger på vanlige problemer med Adobe ID og pålogging

Hvorfor må jeg logge på for å bruke Captivate?

Du må logge på for godkjenning av lisensiering. Du må også logge på når du vil laste ned eller oppdatere.