Finn ut hva du får med et gratis Creative Cloud-medlemskap.

Adobe tilbyr deg et kostnadsfritt Creative Cloud-medlemskap, som kommer med en rekke fordeler. Selv om du ikke abonnerer på en Creative Cloud-plan, kan du dra nytte av det kostnadsfrie Creative Cloud-medlemskapet.

Hva får jeg med det kostnadsfrie Creative Cloud-medlemskapet mitt?

Fordeler med et gratis Creative Cloud-medlemskap

Et kostnadsfritt Creative Cloud-medlemskap gir deg følgende fordeler:

Får jeg et gratis Creative Cloud-medlemskap selv om jeg har avsluttet et abonnement?

Ja, hvis du ønsker å avbryte et betalt abonnementet, konverteres kontoen din til et gratis medlemskap. Du kan logge deg på Creative Cloud-skrivebordsprogrammet med samme Adobe ID og passord, og få tilgang til alle funksjonene som er oppført under Hva får jeg med det kostnadsfrie Creative Cloud-medlemskapet mitt?

Med et gratis medlemskap får du også fortsatt tilgang til filene dine i Creative Cloud-mappen på datamaskinen og via Creative Cloud-webområdet, i henhold til begrensingen på 2 GB med lagringsplass.

Merk:

Hvis du har overskredet lagringsgrensen din, har du 90 dager på deg til å redusere plassbruken. Etter 90 dager kan du miste tilgangen til noen av eller alle filene du har lagret på Creative Cloud-serverne.

Du kan når som helst aktivere abonnementet ditt på nytt for å få nytte av et betalt Creative Cloud-medlemskap. Gå til siden for Creative Cloud-planer, logg på med Adobe ID-en din og passordet, og kjøp en plan som passer dine behov.

Kan jeg få et gratis Creative Cloud-medlemskap uten å kjøpe et abonnement?

Ja. Når du starter en gratis prøveversjon av Creative Cloud, får du tilgang til et gratis Creative Cloud-medlemskap, som inkluderer alle funksjonene som er oppført under Hva får jeg med det kostnadsfrie Creative Cloud-medlemskapet mitt?

Må jeg ha et kredittkort for å få et gratis Creative Cloud-medlemskap?

Nei. Du trenger ikke noe kredittkort for å få et gratis Creative Cloud-medlemskap.