Programvindu og menyer flimrer

Problem: Vindu og menyer flimrer etter åpning av en Creative Cloud-applikasjon.

Løsning 1: Installer oppdatering 2015.1.2 eller nyere (kun Photoshop CC)

Dette problemet ble reparert i Photoshop CC-oppdatering 2015.1.2.

Løsning 2: Deaktiver Windows Narrator

Windows Narrator leser skjerminnhold for personer med synshemming. Følg disse instruksjonene for å deaktivere det:

1. Velg Kontrollpanel fra Start-menyen.
  2. Åpne Enkel tilgang.
  3. I Enkel tilgang-senteret velger du Utforsk alle innstillinger.
  4. Fjern avmerkingen for valget Slå på Narrator under "Bruk datamaskinen uten skjerm".
  5. Start Adobe-programmet på nytt. Bruk snarveien Ctrl+Q til å lukke programmet dersom atferden forhindrer tilgang til menykommandoen.
Du finner mer informasjon om Windows Narrator under Få tekst lest opp høyt med Narrator.

Løsning 3: Deaktivere arbeidsområdet Start

1. Velg Rediger > Innstillinger > Generelt.
  2. Velg bort Vis arbeidsområdet Start når ingen dokumenter er åpne.
  3. Start programmet på nytt.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet