Note:

For å sørge for at du får de nyeste og beste verktøyene er Creative Cloud nå det eneste alternativet for å kjøpe Adobe Creative-programvare. For mer informasjon, gå til Adobe Creative Cloud-siden.

Creative Cloud-medlemmer kan konvertere installasjoner av prøveversjoner for de fleste programmene i Creative Suite 6 (CS6), slik at de kan abonnere på dem som del av medlemskapet.

Et CS6-program installert med et serienummer, kan også konverteres til et Creative Cloud-medlemskap.

Konvertere CS6-prøveversjoner

Note:

Ønsker du å konvertere prøveversjoner av Acrobat, Flash Builder, Lightroom eller Muse? Se Konvertere Acrobat X, Flash Builder 4.7, Lightroom eller Muse.

1. Start CS6-programmet.

2. Klikk på Lisensier denne programvaren.

Klikk på Lisensier denne programvaren
  3. Logg på med Adobe-ID (e-postadressen din) og passordet. Bruk den samme Adobe-ID-en som du brukte for å bli med i Creative Cloud.

Note:

Vet du ikke Adobe-ID-en eller har du glemt passordet? Se Adobe ID | Registrering | Endre e-post, passord, eller kontoinformasjon.

Logg på
  4. Klikk på Fullfør.

Note:

Medlemskapet vil aktiveres neste gang du kjører programmet, for CC 2014-programmer.

Konvertere Acrobat X, Flash Builder 4.7, Lightroom eller Muse

Prøveversjoner av disse programmene kan ikke konverteres til Creative Cloud-medlemskap.

Disse programmene kan imidlertid installeres ved å bruke Creative Cloud-programmet for skrivebordet. For instruksjoner, kan du se Installere og oppdatere programmer.

Har du en eldre versjon av Acrobat, Flash Builder, Lightroom eller Muse?

Creative Cloud-programmet for skrivebordet gjenkjenner ikke eldre installasjoner av disse programmene.

Hvis du har en prøveversjon av ett av disse programmene, må du først avinstallere den, og deretter bruke Creative Cloud-programmet for skrivebordet for å installere programmet på nytt. For instruksjoner, kan du se Installere og oppdatere programmer.

Konvertere et CS6-program installert med et serienummer

Før du kan konvertere et program installert med et serienummer, til et Creative Cloud-medlemskap, må du deaktivere programmet.

1. Start CS6-programmet.

2. Velg Hjelp > Deaktiver, og følg instruksjonene på skjermen for å deaktivere programmet.

3. Avslutt programmet og start det på nytt.

4. Klikk på Lisensier denne programvaren.

Klikk på Lisensier denne programvaren
  5. Logg på med Adobe-ID (e-postadressen din) og passordet. Bruk den samme Adobe-ID-en som du brukte for å bli med i Creative Cloud.

Note:

Vet du ikke Adobe-ID-en eller har du glemt passordet? Se Adobe ID | Registrering | Endre e-post, passord, eller kontoinformasjon.

Logg på
  6. Klikk på Fullfør.

Har du fremdeles problemer?

Feil med Internett-tilkobling, brannmur, eller sertifikat?

Disse feilene indikerer at programmet ikke er i stand til å etablere en tilkobling til Adobes aktiveringsservere. Se Feil ved pålogging, aktivering eller tilkobling | CC, CS6, CS5.5.

Startet det ikke-engelske programmet i prøvemodus?

Dette problemet oppstår dersom du kjøpte et engelsk Creative Cloud-medlemskap, men Creative Cloud-programmet for skrivebordet er på et annet språk. Se Creative Cloud-produkter starter i prøveversjon på operativsystemer med et annet språk enn engelsk | CCM, CS6.

Blir du bedt om å angi et serienummer?

Blir du bedt om å angi et serienummer når du starter et CS6-program som du har konvertert til et Creative Cloud-medlemskap? Se Creative Cloud-programmer spør etter serienummer.

Går Creative Cloud-programmet uventet tilbake til prøvemodus?

Ser du en melding som sier at du kjører en prøveversjon når du åpner et program som er del av Creative Cloud-medlemskapet? Se Går Creative Cloud-programmet uventet tilbake til prøvemodus?

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Twitter™ and Facebook posts are not covered under the terms of Creative Commons.

Legal Notices   |   Online Privacy Policy