Creative Cloud-produkter starter i prøvemodus på operativsystemer som har et annet språk enn engelsk

Feil: En Creative Cloud-applikasjon som ikke er på engelsk, starter opp i prøveversjonmodus.

Du har kjøpt et Adobe Creative Cloud-medlemskap, og når du starter en Creative Cloud-applikasjon på et annet språk enn engelsk, åpnes den i prøvemodus. Denne siden gir en løsning på dette problemet.

Løsning

Adobe Creative Cloud-skrivebordsprogrammet bruker språket for operativsystemet ditt som standard. Du kan endre språket til engelsk ved å følge denne fremgangsmåten:

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. (Velg  -ikonet på Windows-oppgavelinjen eller macOS-menylinjen.)

2. Avhengig av versjonen du kjører av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, velger du Konto-ikonet øverst til høyre og deretter Innstillinger.

Kontoikonet i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

Ser skjermen din annerledes ut? Se instruksjoner for den tidligere versjonen av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

3. Velg engelsk som Standard installasjonsspråk (internasjonalt) fra Applikasjoner-fanen, og klikk deretter på Ferdig.

Alternativet for standard installasjonsspråk i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

Har du fortsatt problemer?

Hvis problemet ikke lar seg løse med løsningsforslagene over, følger du trinnene under Creative Cloud-applikasjonene du har kjøpt, vises som prøveversjoner.

Tilleggsinformasjon

Dette problemet oppstår dersom du kjøper medlemskapet som kun bruker engelsk, og Adobe Creative Cloud-skrivebordsprogrammet er konfigurert med et annet språk.

Adobe Creative Cloud bruker som standard språkinnstillingene til operativsystemet når det installeres. Hvis standardspråket for eksempel er tysk, velger Adobe Creative Cloud tysk som språk for Creative Cloud-applikasjonene.

Hvis du vil vite hva slags Creative Cloud-medlemskap du har, kan du gå til Adobe Store for landet du bor i. Velg My Orders (Mine bestillinger), Your Purchases (Mine kjøp) eller Your Account (Min konto).