Feil: Ikke-engelsk CC-app starter opp i prøvemodus.

Du har kjøpt et Adobe Creative Cloud-medlemskap og, når du starter en CC-program på et språk som ikke er engelsk, åpnes det i prøvemodus. Denne siden gir en løsning på dette problemet.

Løsning

Adobe Creative Cloud-skrivebordsprogrammet blir som standard ditt operativsystems språk. Du kan endre språk til engelsk ved å gjøre følgende:

1. Start Adobe Creative Cloud-skrivebordsprogrammet:
    Windows:
    Velg Start > Alle programmer > Adobe Creative Cloud.
    Mac OS X:
    Aliaset for Adobe Creative Cloud finner du i Programmer-mappen.
  2. Klikk på tannhjulet og velg deretter Innstillinger.
  3. I dialogboksen Innstillinger klikker du på Apper.
  4. Velg engelsk (internasjonalt) fra listen over appspråk.

Tilleggsinformasjon

Dette problemet oppstår dersom du kjøper det engelske medlemskapet og Creative Cloud-skrivebordsprogrammet er konfigurert med et annet språk.

Adobe Creative Cloud bruker som standard språkinnstillingene til operativsystemet når det installeres.Hvis standardspråket er norsk, velger Adobe Creative Cloud norsk som språk for Creative Cloud-programmene.

Hvis du vil vite hva slags Creative Cloud-medlemskap du har, kan du besøke Adobe Store for landet du bor i.  Klikk på My Orders (Mine bestillinger), Your Purchases (Dine kjøp) eller Your Account (Din konto).