Når du installerer et Adobe-program ved å bruke Creative Cloud-skrivebordsappen på Mac skjer følgende feil:

! Installasjonen mislyktes - Finn ut mer

Screen Shot 2017-03-01 at 1.03.14 PM

Hvis du klikker «Lær mer» vises en dialogboks som leser:

«Det oppstod et problem ved installering av [Product Name]

"For mer informasjon se den spesifikke feilen nedenfor.

"Installasjonen mislyktes. Feil under installering.(7) Mer informasjon"

Screen Shot 2017-02-27 at 11.51.33 AM

Følgende vises hvis du klikker «Mer informasjon":

Avslutningskode: 7
Se spesifikke feil nedenfor for feilsøking. For eksempel, FEIL: DW003, DW006 ...

-------------------------------------- Sammendrag--------------------------------------
- 0 fatale feil, 2 feil

----------- Nyttelast: [Product Name] [Product Installaiton File] -----------
FEIL: DW006: Apple-pakke ble ikke installert.
FEIL: DW003: Tredjeparts nyttelastinstallasjonsprogram [Product Installaiton File] mislyktes med avslutningskode: 1
-------------------------------------------------------------------------------------

Et sikkerhetssertifikat i visse versjoner av Adobe-programvare er utløpt

Feilen skjer når du installerer følgende programmer fra Creative Cloud-skrivebordsappen:

• Adobe Scout CC
  • Lightroom 5

Følg disse retningslinjene for å unngå denne feilen når du installerer fra Creative Cloud-skrivebordsappen:

1. Installer nyeste versjoner av Adobe-programvare. Hvis du installerer Lightroom 6/CC i stedet for Lightroom 5, vil ikke feilen oppstå. Hvis du vil installere eldre versjoner av Lightroom, bruk de individuelle installasjonsprogrammene som er tilgjengelig her: Installer Photoshop Lightroom.
  2. Hvis du vil installere Scout, kan du bruke det individuelle installasjonsprogrammet her: Last ned Adobe Scout CC

Hvis du har forsøkt å installere en pakke som inkluderer elementene som er oppført og du har fått denne feilen, starter du datamaskinen på nytt før du prøver å kjøre en annen installasjonspakke.

Dette dokumentet vil bli oppdatert når mer informasjon er tilgjengelig.

Tilleggsinformasjon