Generell informasjon

Hva er Adobe CreativeSync?

Med CreativeSync kan du enkelt navigere mellom flere applikasjoner på mobilenheten din i én arbeidsflyt. Her er et eksempel:

Du er designer og holder på å lage en layout med Adobe Comp CC. Du har plassert et bilde i layouten, men det trenger litt finpuss (det kan for eksempel hende du ønsker å ta bort bakgrunnen på bildet). Når du trykker på bildet, blir det automatisk lastet inn og åpnet i Adobe Photoshop Mix. (Hvis Mix ikke er installert, blir du bedt om å installere det.) Du fjerner bakgrunnen og redigerer bildet til du er helt fornøyd med resultatet. Når du så lukker Mix, vil CreativeSync automatisk plassere den nye versjonen i layouten din i Comp.

Ved bruk av en funksjon i en mobilapplikasjon fikk jeg meldingen "Dette vil bli en betalt funksjon. Fri bruk i en begrenset periode". Hva betyr det?

Det betyr at funksjonen er gratis i en introduksjonsperiode, men etter hvert kan bli kostnadsbelagt, eventuelt via en Adobe Creative Cloud-medlemskapsplan. Når betalingsversjonen utgis, vil du fortsatt ha tilgang til alt du har lagret med disse funksjonene. Du vil altså ikke miste noe av arbeidet ditt.

Hvorfor får jeg denne meldingen i mobilapplikasjoner som ikke er fra Adobe?

Adobe gjør mange av de nye funksjonene i mobilapplikasjonene sine tilgjengelig i utvalgte applikasjoner fra andre selskaper via Adobe Creative SDK. Noen av disse funksjonene kan etter hvert bli kostnadsbelagt, eventuelt via en Creative Cloud-medlemskapsplan, for å kunne brukes med applikasjonen.

Priser og tilgjengelighet

Hvor får jeg tak i Adobes mobilapplikasjoner?

Gå til Apple App Store eller Google Play for ditt land for å finne ut om en applikasjon er tilgjengelig.

Hvilke språk fås Adobes mobilapplikasjoner på?

Gå til Apple App Store for ditt land eller Google Play for å se hvilke språkversjoner som er tilgjengelig.

Koster det noe å bruke Creative Cloud med Adobes mobilapplikasjoner?

Tilkoblingen mellom Adobes mobilapplikasjoner og Creative Cloud (for å synkronisere, lagre og dele filer) krever at du har et gratis eller betalt Creative Cloud-medlemskap. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du registrere deg for et gratis Creative Cloud-medlemskap. Adobes mobilapplikasjoner må lastes ned separat.

Adobe Capture CC

Hvor får jeg tak i Adobe Capture CC?

Adobe Capture CC for iOS og Android kan lastes ned gratis fra iTunes App Store og Google Play.

Adobe Capture er tilgjengelig på følgende språk: engelsk, norsk, tsjekkisk, dansk, nederlandsk, finsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, koreansk, polsk, portugisisk, russisk, spansk, svensk, tradisjonell kinesisk og tyrkisk.

Du finner de aktuelle systemkravene på Adobe Capture CC-siden i iTunes App Store eller Google Play.

Trenger jeg en Creative Cloud-konto for å kunne bruke Capture?

Du trenger et gratis eller betalt Creative Cloud-medlemskap. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du registrere deg for et gratis Creative Cloud-medlemskap. Hvis du bruker en Google Chromebook, oppretter du en Adobe ID hvis du ikke har en, og logger deretter på.

Hvor finner jeg mer informasjon om Capture?

Du kan finne ut mer om Capture på disse websidene:

Hvor får jeg hjelp og støtte for Capture?

Få en opplæring i hvordan du kommer i gang, eller besøk Adobe Capture-forumene.

Adobe Comp CC

Hvor får jeg tak i Adobe Comp CC?

Comp for iPad, iPad Pro, iPhone, Android-enheter og Chromebook kan lastes ned gratis fra iTunes App Store og Google Play.

Comp CC fås på engelsk, fransk, tysk, japansk, italiensk, spansk, russisk, koreansk, portugisisk (Brasil), polsk, tradisjonell kinesisk, svensk, tyrkisk, dansk, nederlandsk, finsk, norsk og tsjekkisk.

Du finner de nyeste systemkravene på Adobe Comp-siden i iTunes App Store eller Google Play.

Trenger jeg en Creative Cloud-konto for å kunne bruke Comp?

Du trenger et gratis eller betalt Creative Cloud-medlemskap. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du registrere deg for et gratis Creative Cloud-medlemskap. Hvis du bruker en Google Chromebook, oppretter du en Adobe ID hvis du ikke har en, og logger deretter på.

Hvor finner jeg mer informasjon om Comp?

Les mer om Comp på disse websidene:

• Gå til produktsiden for Adobe Comp.

• Gå til opplæringssiden for Adobe Comp.

• Gå til iTunes-siden for Adobe Comp.

Hvor får jeg hjelp og støtte for Comp?

Gå gjennom en opplæring, les vanlige spørsmål eller gå til Adobe Comp-forumene.

Adobe Illustrator Draw

Hvor får jeg tak i Adobe Illustrator Draw?

Draw for mobiltelefoner, nettbrett og Chromebook kan lastes ned gratis fra iTunes App Store og Google Play.

Draw fås per i dag på engelsk, fransk, tysk, japansk, italiensk, spansk, russisk, koreansk, portugisisk (Brasil), portugisisk, polsk, tsjekkisk, svensk, dansk, nederlandsk, finsk, kinesisk (tradisjonell), norsk og tyrkisk.

Du finner de aktuelle systemkravene på Adobe Illustrator Draw-siden i iTunes App Store eller Google Play.

Må jeg ha Adobe Ink for å kunne bruke Adobe Draw?

Nei. Draw er laget for å kunne kjøres med Ink og Slide, men du trenger ikke å eie denne maskinvaren for å bruke Draw. Du kan tegne i Draw med en finger eller pekepenn og den innebygde digitale linjalen.

Støtter Draw andre trykkfølsomme penner?

Ja. Draw støtter følgende trykkfølsomme penner: Adonit Jot Touch 4, Adonit Jot Touch med Pixel Point, Wacom Intuos Creative Styluses, Pencil fra FiftyThree og Apple Pencil.

Vær oppmerksom på at Apple Pencil bare støttes på iPad Pro.

Draw støtter også avvisning av håndflate, som Adonit Jot Script har.

Må jeg ha en Creative Cloud-konto for å kunne bruke Draw?

Du trenger et gratis eller betalt Creative Cloud-medlemskap. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du registrere deg for et gratis Creative Cloud-medlemskap. Hvis du bruker en Google Chromebook, oppretter du en Adobe ID hvis du ikke har en, og logger deretter på.

Hvor finner jeg mer informasjon om Draw?

Du kan finne ut mer om Draw på disse websidene:

Hvor får jeg hjelp og støtte for Draw?

Gå gjennom en opplæring, les vanlige spørsmål eller gå til støtteforumet.

Adobe Photoshop Fix

Hva er Adobe Photoshop Fix?

Photoshop Fix – Adobes nye mobilapplikasjon for redigering for iPhone, iPad og Android-enheter – er laget med Adobe Creative SDK og egner seg for både proffer og hobbyfotografer. Med Fix kan du gi mobilenheten din funksjoner som tidligere kun var tilgjengelig i Photoshop. Fix er et brukervennlig verktøy som handler like mye om tilkobling som redigering. Fix går fint an å bruke sammen med Adobes mobilapplikasjon Photoshop Mix for å klippe ut og sette sammen bilder. Begge applikasjonene gir deg muligheten til å sende filer til Photoshop og lagre dem i Lightroom-samlingene dine.

Hvor får jeg tak i Photoshop Fix?

Photoshop Fix kan lastes ned gratis til iPhone og iPad fra iTunes App Store. Android-brukere kan laste ned applikasjonen gratis fra Google Play.

Du finner de oppdaterte systemkravene i iTunes App Store eller Google Play.

Merk:

• Photoshop Fix er tilgjengelig på følgende språk for iOS: engelsk, fransk, tysk og japansk.
  • For Android er Photoshop Fix-applikasjonen foreløpig ikke tilgjengelig for Android-nettbrett og Chromebooks.

Hvordan gjør Photoshop Fix bruk av Adobe CreativeSync?

Med CreativeSync kan du enkelt navigere mellom flere applikasjoner på mobilenheten din i én arbeidsflyt.

Du kan enkelt veksle frem og tilbake: Photoshop Mix, Lightroom på mobilenheten og Photoshop Express til Fix og tilbake. Fix er også kompatibelt med Adobe Photoshop CC, Adobe Spark Video og Adobe Spark Page.

Hvor får jeg hjelp og støtte for Photoshop Fix?

Gå gjennom en opplæring for å komme i gang, eller gå til støtteforumet.

Adobe Photoshop Mix

Hva er forskjellen mellom Adobe Photoshop Touch og Photoshop Mix?

Adobe Photoshop Touch ble opprinnelig laget for å tilby et delsett av Photoshop-verktøy i en enkeltstående, men begrenset applikasjon. Photoshop Mix er kun ment å skulle brukes til å mikse bilder. Det har funksjoner som støtter Adobe Creative SDK-skytjenester og integrering med applikasjoner som Photoshop CC og Lightroom CC, slik at du kan gi kreativiteten enda friere tøyler.

Mix tilbyr funksjoner som tidligere bare var tilgjengelig i våre profesjonelle skrivebordsprodukter. Den brukervennlige applikasjonen er laget med det nye Creative SDK-et og handler like mye om tilkobling som redigering.

Hvor får jeg tak i Photoshop Mix?

Photoshop Mix er tilgjengelig for iPad, iPad Pro, iPhone, Android-enheter og Chromebook og kan lastes ned gratis fra iTunes App Store og Google Play.

Photoshop Mix for iOS er tilgjengelig på følgende språk: engelsk, fransk, tysk, japansk, italiensk, spansk, portugisisk (Brasil), polsk, russisk, koreansk, forenklet kinesisk, tradisjonell kinesisk, svensk, tyrkisk, dansk, nederlandsk, finsk, norsk og tsjekkisk.

For Android er applikasjonen tilgjengelig på følgende språk: engelsk, fransk, tysk og japansk.

Gå til Photoshop Mix-siden i iTunes App Store eller Google Play hvis du vil se oppdaterte systemkrav.

Hvordan gjør Photoshop Mix bruk av Adobe CreativeSync?

Med CreativeSync kan du enkelt navigere mellom flere applikasjoner på mobilenheten din i én arbeidsflyt.

I Photoshop Mix kan du enkelt flytte arbeid frem og tilbake mellom den nye Photoshop Fix-applikasjonen, Lightroom for mobile, Comp og Sketch. Mix er også kompatibel med Adobe Spark Video og Adobe Spark Page.

Hvor finner jeg mer informasjon om Photoshop Mix?

Hvis du vil vite mer om Photoshop Mix, kan du gå til produktsiden for Adobe Photoshop Mix.

Hvor får jeg hjelp og støtte for Photoshop Mix?

Gå gjennom en opplæring for å komme i gang, eller gå til støtteforumet.

Hvor kan jeg lære mer om Photoshop Mix?

Se en omfattende opplæring om hvordan du Kommer i gang med Photoshop Mix.

Adobe Photoshop Sketch

Hvor får jeg tak i Adobe Photoshop Sketch?

Sketch for iPad, iPad Pro, iPhone, Android-enheter og Chromebook kan lastes ned gratis fra iTunes App Store og Google Play.

Sketch fås per i dag på engelsk, fransk, tysk, japansk, italiensk, spansk, russisk, koreansk, portugisisk (Brasil) og polsk.

Du finner de nyeste systemkravene på Sketch-siden i iTunes App Store eller Google Play.

Må jeg ha Adobe Ink og Slide for å kunne bruke Sketch?

Nei. Sketch er laget for å kunne kjøres med Ink og Slide, men du trenger ikke å eie denne maskinvaren for å bruke Adobe Sketch. Du kan tegne i Sketch med en finger eller pekepenn og den innebygde digitale linjalen.

Støtter Sketch andre trykkfølsomme penner?

Ja. I tillegg til støtte for Ink, støtter Sketch også de nyeste trykkfølsomme pennene fra Wacom, Pencil by FiftyThree og Apple Pencil.

Apple Pencil er den eneste pekepennen som Sketch støtter på iPad Pro.

Trenger jeg en Creative Cloud-konto for å kunne bruke Sketch?

Du trenger et gratis eller betalt Creative Cloud-medlemskap. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du registrere deg for et gratis Creative Cloud-medlemskap. Hvis du bruker en Google Chromebook, oppretter du en Adobe ID hvis du ikke har en, og logger deretter på.

Hvor finner jeg mer informasjon om Sketch?

Du kan finne ut mer om Sketch ved hjelp av disse ressursene:

Hvor får jeg hjelp og støtte for Sketch?

Bruk én eller flere av disse nyttige ressursene:

Du kan også sende tilbakemeldinger og spørsmål fra mobilapplikasjonen. Gjør følgende:

1. Logg inn i Sketch.
  2. Klikk på Sketch-ikonet øverst til venstre på skjermen.
  3. Velg Gi oss tilbakemelding.

Adobe Premiere Clip

Hvor får jeg tak i Adobe Premiere Clip?

Premiere Clip er tilgjengelig for brukere med iPhone, iPad og Android-telefon som en gratis nedlasting, via iTunes og Google Play-butikkene.

Premiere Clip er tilgjengelig på engelsk, fransk, tysk, japansk, koreansk, italiensk, russisk, portugisisk (Brasil), nederlandsk, svensk, tradisjonell kinesisk og spansk.

Gå til siden Premiere Clip i iTunes App Store eller Google Play Store for å få de mest aktuelle systemkravene.

Må jeg ha en Creative Cloud-konto for å kunne bruke Premiere Clip?

Du trenger et gratis eller betalt Creative Cloud-medlemskap. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du registrere deg for et gratis Creative Cloud-medlemskap.

Kan jeg åpne Premiere Clip-prosjektet i Adobe Premiere Pro?

Ja. Når du er klar til å eksportere prosjektet til Premiere Pro, begynner du ved å trykke på Del-ikonet øverst til høyre på skjermen. Deretter trykker du ganske enkelt på Edit i Premiere Pro. I løpet av et par minutter sendes prosjektet og mediene til Creative Cloud-mappen. Åpne Premiere Pro på datamaskinen, velg File og deretter Convert Premiere Clip Project på menylinjen. Alle redigeringer, musikkmarkører og tilpassede Looks som brukes i Premiere Clip, vises på tidslinjen.

Hvor finner jeg mer informasjon om Premiere Clip?

Du kan finne ut mer om Premiere Clip på disse websidene:

Hvor får jeg hjelp og støtte for Adobe Premiere Clip?

Gå gjennom en opplæring, les vanlige spørsmål eller gå til støtteforumet.

Merk:

1 Internett-tilkobling kreves. Adobes nettbaserte tjenester er bare tilgjengelig for brukere som er 13 år eller eldre, og krever at du godtar tilleggsvilkår og Adobes retningslinjer for personvern. Mobil- og nettbrettapplikasjoner må lastes ned separat og krever at du godtar tilleggsvilkår. Slike applikasjoner er kanskje ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk, og de kan endres eller avvikles uten varsel. Ytterligere avgifter eller medlemsavgifter kan påløpe.