Høyt CPU- eller strømforbruk når Creative Cloud-skrivebordsprogrammet er inaktivt

Finn ut hvordan du løser problemer med høy CPU-bruk for Creative Cloud-skrivebordsprogrammer.

Slik løser du høy CPU-bruk for Creative Cloud-skrivebordsprogrammer

De eldre versjonene av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet kan i sjeldne tilfeller bruke overdrevent mye CPU- eller energiressurser. Hvis du opplever dette selv når Creative Cloud-skrivebordsprogrammet er inaktivt, må du installere programmet på nytt.

Du må avinstallere programmet helt før du installerer den nyeste versjonen av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. Følg denne fremgangsmåten for å utføre en fullstendig avinstallasjon og deretter installere programmet på nytt.

1. Lukk alle åpne Adobe-produkter.

2. I Creative Cloud-skrivebordsprogrammet velger du profilikonet.

3. Velg Logg av i vinduet som vises.

4. Bruk avinstallasjonsprogrammet til Creative Cloud-skrivebordsprogrammet for å avinstallere Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

5. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Når du er ferdig, bruker du Creative Cloud-skrivebordsprogrammet til å installere Creative Cloud-applikasjonen din.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet