Før Creative Cloud Packager 1.9.6., hvis to serieomkodede pakker, eller enhetssamlingspakker, opprettet med samme Complete Creative Cloud enhetssamling, ble installert på en maskin og deretter avinstallert på en annen, ble lisensen fjernet fra maskinen hvor produktene fra den andre pakken fikk fjernet serieomkoden eller abonnementet. Når du oppretter en pakke med nyeste Creative Cloud Packager (1.9.6), oppstår ikke dette problemet.

Retting for eksisterende Mac-pakker opprettet med Creative Cloud Packager-versjon før 1.9.6

Merk:

Ingen retting for dette problemet tilgjengelig i eksisterende Windows-pakker som ble opprettet med Creative Cloud Packager-versjon før 1.9.6.

På Mac kan du bruke følgende trinn for å korrigere dette problemet i pakker som allerede er opprettet.

1. Når du har installert den nyeste Creative Cloud Packager, kopierer du exe-filen adobe_prtk fra følgende plassering:

/Library/Application Support/Adobe/OOBE/PDApp/CCP/utilities/APTEE

2. Lim inn og erstatt exe-filen adobe_prtk i følgende mappeplassering knyttet til pkg-pakkene for installasjon/avinstallasjon:

/Contents/Resources/ProvisioningTool

Eksempel:

../TestPkg/Build/TestPkg_Install.pkg/Contents/Resources/ProvisioningTool/

../TestPkg/Build/TestPkg_Uninstall.pkg/Contents/Resources/ProvisioningTool/

Når du nå avinstallerer serieomkodede CCP-pakker vil ikke lisensen for produkter installert via andre produkter fjernes hvis disse produktene bruker samme lisens.