Adobe Fill & Sign er en ny Adobe-applikasjon som er en del av Adobe Document Cloud. Før muligheten til å sende skjemaer direkte fra Adobe Fill & Sign er lagt til, kan du sende fra kategorien Filer eller Send og spor.

Send og spor

Du kan sende skjemaet (eller gjøre det tilgjengelig med en offentlig kobling) med Adobe Send & Track:

1. Logge på Adobe Document Cloud på https://cloud.acrobat.com/send med Adobe ID og passord, eller med din sosiale konto (Facebook eller Google).

2. Klikk  Velg filer som skal sendes eller Legg til filer, og velg deretter Document Cloud-filer.

3. Velg PDF-skjemaet, og klikk deretter Fortsett.

Velg PDF-skjemaet
  4. Gjør ett av følgende:

• Hvis du vil dele skjemakoblingen, klikker du Opprett kobling og kopierer deretter den genererte koblingen. Du kan nå bruke den kopierte koblingen i en e-postklient for å dele den med andre.
    • Hvis du vil sende skjemaet direkte her, velger du Send personlige invitasjoner, legger til adressene for mottakerne i Send til-feltet og klikker deretter Send
    Opprett kobling eller send skjemaet