Gjenopprett Dreamweaver-innstillingsfiler for å løse problemer, som krasj, feil og annen uventet oppførsel.

Skadede innstillinger-filer kan forårsake krasj, feil og annen uventet oppførsel i Dreamweaver. Følg instruksjonene nedenfor for å gjenopprette innstillinger til standard.

Dreamweaver CC 2014.1 og nyere - tilbakestill innstillinger

Velge operativsystem:

Følg trinnene nedenfor for å tilbakestille (eller gjenopprette) innstillinger.

Merk: Alle de installerte utvidelene fjernes når du tilbakestiller innstillinger. Når du viser utvidelsene på programtilleggsiden, kan siden fortsette å vise utvidelsene som installert. For å installere disse utvidelsene, fjern dem manuelt og install dem igjen fra Programtillegg-siden etter at Dreamweaver startes.

Tilbakestill innstillinger for Mac OS

Noen av prosedyrene nedenfor krever tilgang til brukerens Bibliotek-mappe. Denne mappen er skjult fra og med Mac OS 10.7. For instruksjoner om å få tilgang til Bibliotek, se Tilgang til skjulte biblioteksfiler.

1. Hold nede Cmd + Option + Shift mens du starter Dreamweaver. For å starte Dreamweaver, klikk på Åpne i Creative Clouds skrivebordsapp eller klikk på Dreamweaver-ikonet i dokken eller på skrivebordet.

Åpne Dreamweaver
    Åpne Dreamweaver

2. I dialogboksen for tilbakestilling, klikker du på Ja.

Tilbakestill innstillinger
    Tilbakestill dialogboks for innstillinger

Følgende fil og mappe er slettet fra systemet:

• /[user]/Library/Application Support/Adobe/Dreamweaver [version number] (mappe)
    • /[user]/Library/Application Support/Preferences/Adobe Dreamweaver [version number].txt (fil)

Når Dreamweaver starter opp, oppretter den en ny preferanserfil og mappe.

Tilbakestill innstillinger for Windows

1. I installasjonsmappen, (C:/Program Files/Adobe/Adobe Dreamweaver [version]), klikk på filen Dreamweaver.exe.

2. Hold nede Windows-tasten + Ctrl + Shift og dobbeltklikk Dreamweaver.exe

(Windows Vista) Fortsett å holde nede tastaturets snarvei (Windows-tast + Ctrl + Shift) selv når dialogboksen brukerkontokontrollen (UAC) vises.

3. I dialogboksen for tilbakestilling, klikker du på Ja.

Tilbakestill innstillinger
    I dialogboksen for tilbakestilling, klikker du på Ja

Følgende fil og mappe er slettet fra systemet:

• Brukere\[user]\AppData\Roaming\Adobe\Dreamweaver CC [version number] (mappe)
    • \HKEY_CURRENT_USER\Software\Adobe\Dreamweaver CC [version number] (registerinntasting)

Når Dreamweaver starter opp, oppretter den en ny preferanserfil og mappe.

Dreamweaver CC 2014 og eldre - tilbakestill innstillinger

Velge operativsystem:

Følg trinnene nedenfor for å tilbakestille (eller gjenopprette) innstillinger.

Tilbakestill innstillinger på Mac OS

Noen av prosedyrene nedenfor krever tilgang til brukerens Bibliotek-mappe. Denne mappen er skjult fra og med Mac OS 10.7. For instruksjoner om å få tilgang til Bibliotek, se Tilgang til skjulte biblioteksfiler.

1. Avslutt Dreamweaver.
  2. Naviger til /[user]/Library/Application Support/Adobe i Finder.

3. Gi Dreamweaver-preferansermappen nytt navn, for eksempel, Dreamweaver CC 2014-mappe til Old_Dreamweaver CC 2014.

4. Naviger til /[user]/Library/Preferences.

5. Gi Dreamweaver-preferansermappen nytt navn, for eksempel, Adobe Dreamweaver CC 201 Prefs-fil til Old_Adobe Dreamweaver CC 2014.

Tilbakestill innstillinger på Windows 8, 7, Vista eller XP

Noen av prosedyrene nedenfor krever tilgang til skjulte mapper. For instruksjoner, se Vis skjulte filer, skjulte mapper og filnavnforlengelser i Windows.

1. Avslutt Dreamweaver.
  2. Naviger til C:/Users/[user]/AppData/Roaming/Adobe i Windows Explorer.

Merk:

I Windows XP navigerer du til C:/Documents and Settings/[user]/Application Data/Adobe.

3. Gi Dreamweaver-preferansermappen nytt navn, for eksempel, Dreamweaver CC 2015-mappe til Old_Dreamweaver CC 2015.

Merk:

Følgende trinn involverer redigering av Windows-registeret. Adobe gir ikke støtte på redigering av registeret, som inneholder kritisk system- og applikasjonsinformasjon. Husk å ta sikkerhetskopi av registeret før du redigerer. For mer informasjon om registeret, se Windows-dokumentasjonen eller kontakt Microsoft.

4. (Windows 8/) Høyreklikk på Start-knappen. I oppgavelinjen velger du Søk og skriver regedit og trykker Enter.

(Windows 7 og eldre) Klikk Start-knappen, skriv regediti startsøket og trykk på Enter.

5. I venstre rute i Registerredigering navigerer du til følgende bane:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Adobe

6. Fjern Dreamweavers registerinntastinginnstillinger.

• Velg Dreamweaver CC, Dreamweaver CC 2014 eller Dreamweaver CS6-tasten, velg deretter Fil > Eksporter. I dialogen Eksporter registerfil, skriv inn et filnavn og en plassering og klikk på Lagre.
    • Påse at tasten fortsatt er valgt og velg deretter Rediger > Slett. I Bejreft sletting av nøkkel-dialogboksen, klikker du Ja.
  7. Avslutt Registerredigering.