Komme i gang med FrameMaker

Laste ned og installere FrameMaker

fm_appicon_88x84

Klikk på Laste ned FrameMaker nedenfor for å starte nedlastingen av FrameMaker. Følg instruksjonene på skjermen for å logge på og installere programmet. (Ingen grunn til bekymring hvis den kostnadsfrie prøveversjonen åpnes først. Du laster ned abonnementsversjonen når du logger på.)

Hjelp med medlemskapet

Jeg har allerede en lisens for en tidligere versjon av FrameMaker. Hva er oppgraderingsalternativene?

Ingen oppgraderingsalternativer (for den nyeste versjonen av FrameMaker og Technical Communication Suite) er tilgjengelig for kunder som har gyldige serielisenser eller evigvarende lisenser for tidligere versjoner av FrameMaker.

Du får tilgang til den nyeste versjonen av FrameMaker ved å velge abonnementsalternativer.

Hvorfor kan jeg ikke laste ned FrameMaker?

Finn ut hvordan du løser nedlastingsproblemer med FrameMaker og andre Adobe-apper.

Er FrameMaker tilgjengelig for både 32- og 64-biters versjoner?

Den nyeste versjonen av Adobe FrameMaker er bare tilgjengelig for 64-biters versjoner. 64-biters versjonen av FrameMaker krever at du har en 64-biters versjon av Windows 10 eller 11.

32-biters versjonen støttes ikke lenger av den nyeste utgaven av Adobe FrameMaker.

Kan jeg kjøpe en full/evigvarende lisens (med seriell nøkkel) av den nyeste utgaven av Adobe FrameMaker?

En full lisens for Adobe FrameMaker er ikke lenger tilgjengelig for kjøp. For individuelle behov kan du velge abonnementsplaner via adobe.com.

Bedrifter, SMB-er, utdannings- og regjeringssegmenter kan velge volumlisensieringsplaner som Enterprise Term License Agreement (ETLA) og Value Incentive Program (VIP).

Hvis du vil sjekke alle kjøpsalternativene, går du til siden Kjøpeguide eller sender oss en e-postmelding på techcomm@adobe.com.