Slik laster du ned og installerer FrameMaker (2019-utgaven)

fm_13_appicon_88x84

Klikk på Last ned FrameMaker nedenfor for å begynne å laste ned FrameMaker (2019-utgaven). Følg instruksjonene på skjermen for å logge på og installere. (Ikke bry deg om at siden for gratis prøveversjoner åpnes først. Abonnementsversjonen lastes ned etter at du er logget på.)

Hjelp med medlemskapet

Hvordan konverterer jeg FrameMaker-prøveversjonen til en full lisens?

Du kan kjøpe en versjon med eller uten abonnement av FrameMaker Du må logge på med Adobe-ID og passord for å fullføre kjøpet og laste ned produktet. For hjelp med å laste ned og installere appen etter kjøp, se Finne nedlastede apper og filer. Hvis du vil vite mer om kjøpsalternativer, se FrameMaker FAQ.

Hvorfor vil ikke FrameMaker laste ned?

Finn ut hvordan du løser nedlastingsproblemer med FrameMaker og andre Adobe-apper.

Kan jeg installere FrameMaker på en annen datamaskin?

Du kan installere FrameMaker på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Lær mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer Adobe-apper. Hvis du trenger fem eller flere lisenser, bør du vurdere å kjøpe et volumlisensabonnement.

Når jeg klikker på Kontakt oss, er ikke produktet mitt ført opp. Hvordan kontakter jeg kundestøtte?

Hvis Adobe FrameMaker eies av organisasjonen din, vil det ikke være oppført under Adobe ID-en din. Chat med Adobe kundestøtte.