Feilsøking og hjelp

Distiller-programmet som leveres sammen med installasjonsprogrammet, trenger Visual C runtime biblioteker for å installere og kjøre. Noen ganger gjenkjenner ikke Distiller-programmet Visual C-kjøretidsbibliotekene selv om de er installert på systemet ditt. Denne feilen med å oppdage Visual C-driftstimer fører til at installasjonen av PDF Creation Add-on mislykkes. En løsning på dette problemet er tilgjengelig i Mangler Distiller-feil ved lagring av et dokument som PDF-artikkelen.

Det kan være årsaker til denne feilen. Se Kan ikke generere PDF av FrameMaker-dokumenter eller bok-artikkel for løsninger.

Det er forhåndsdefinerte maler som er tilgjengelige i administrasjonskonsollen for å opprette pakker for Adobe FrameMaker. Hvis du vil ha mer informasjon, se Adobe maler for pakker.

Gå til FrameMakers hjelpeside for koblinger til opplæringsprogrammer, brukerveiledning, hjelpevideoer og mer

Full lisens for Adobe FrameMaker er ikke lenger tilgjengelig for kjøp. For individuelle behov kan du velge abonnementsplaner via adobe.com.

For bedrifter, SMB, utdanning og regjeringssegmenter kan man velge volumlisensieringsplaner som Enterprise Term License Agreement (ETLA) og Value Incentive Program (VIP).

For å utforske alle kjøpsalternativene, gå til Kjøpeguide-siden eller skriv til oss på techcomm@adobe.com. Hvis du vil ha mer informasjon, se Vanlige spørsmål om FrameMaker

Finn ut hvordan du løser nedlastingsproblemer med FrameMaker og andre Adobe-apper.

Du kan kjøpe FrameMaker gjennom nettbutikken Adobe Store eller ved å ringe: + 1-866-647-1213. Finn ut mer om andre måter å kjøpe FrameMaker på, inkludert kjøp direkte fra Adobe eller gjennom autoriserte forhandlere eller kjøp med utdanningsrabatter. Du må logge på med en Adobe ID og et passord for å fullføre kjøpet og laste ned produktet. For hjelp med å laste ned og installere appen etter kjøp, se Finne nedlastede apper og filer

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Du kan installere FrameMaker på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Lær mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer Adobe-apper. Hvis du trenger fem eller flere lisenser, be om tilbakeringing.

Logg på Adobe-kontoen din med gjeldende Adobe-ID og tilhørende passord. Derfra klikker du på fanen Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Du finner mer informasjon om endring av passord og annen kontoinformasjon ved å lese Administrere Adobe ID-kontoen.

Du kan oppdatere kredittkortinformasjon fra kontosiden din på adobe.com. Se Betaling i Adobe Store | Vanlige spørsmål om nettbestilling og betaling.

Du kan konvertere den 30-dagers prøveversjonen av Adobe FrameMaker til et abonnement ved å kjøpe en lisens fra Adobe.com. For spørsmål kan du nå oss på techcomm@adobe.com. For mer informasjon, se Abonnementsinformasjon og priser i delen Vanlige spørsmål i FrameMaker.

Du kan avslutte abonnementet ditt fra kontosiden på adobe.com eller ved å kontakte Adobe Support. Hvis du avbryter i løpet av 14 dager, får du refundert hele beløpet. Hvis ikke blir du belastet for 50 % av den gjenværende kontrakten. Du har ikke tilgang til din abonnementsprogramvare etter at du avbryter. For mer informasjon, se Abonnementsinformasjon og priser i FAQ-delen i FrameMaker.