Feilsøking og hjelp

Last ned og installer

Hvordan kjøper og installerer jeg FrameMaker?

Du kan kjøpe en versjon med eller uten abonnement av FrameMaker Du må logge på med Adobe-ID og passord for å fullføre kjøpet og laste ned produktet. For hjelp med å laste ned og installere appen etter kjøp, se Finne nedlastede apper og filer. Hvis du vil vite mer om kjøpsalternativer, se FrameMaker FAQ.

Hvorfor vil ikke FrameMaker laste ned?

Finn ut hvordan du løser nedlastingsproblemer med FrameMaker og andre Adobe-apper.

Kan jeg laste ned en prøveversjon av FrameMaker?

Ja! Du kan laste ned en prøveversjon fra siden Adobe-nedlastinger. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å laste ned en prøveversjon. For detaljerte instruksjoner, se denne artikkelen om å installere en prøveversjon.

Hvordan henter jeg Adobe-ID og passord?

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Kan jeg installere FrameMaker på en annen datamaskin?

Du kan installere FrameMaker på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Lær mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer Adobe-apper. Hvis du trenger fem eller flere lisenser, vurder å kjøpe et volumlisensabonnement.

Kontoadministrering

Hvordan endrer jeg passordet?

Logg på Adobe-kontoen din med gjeldende Adobe-ID og tilhørende passord. Derfra klikker du på fanen Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Du finner mer informasjon om endring av passord og annen kontoinformasjon ved å lese Administrere Adobe ID-kontoen.

Hvordan oppdaterer jeg kredittkortinformasjonen min?

Du kan oppdatere kredittkortinformasjon fra kontosiden din på adobe.com. Se Betaling i Adobe Store | Vanlige spørsmål om nettbestilling og betaling.

Prøveversjonen min utløper snart. Hvordan konverterer jeg den?

Du kan konvertere en prøveversjon av FrameMaker (2015-utgivelse) til et abonnement. Bare velg abonnementsalternativ når du legger til produktet til handlevognen fra Adobe Store. For mer informasjon, se Abonnementsinformasjon og priser i FAQ-delen i FrameMaker.

Hvordan kansellerer jeg abonnementet mitt? Kan jeg fortsatt bruke programvaren jeg har?

Du kan avslutte abonnementet ditt fra kontosiden på adobe.com eller ved å kontakte Adobe Support. Hvis du avbryter i løpet av 14 dager, får du refundert hele beløpet. Hvis ikke blir du belastet for 50 % av den gjenværende kontrakten. Du har ikke tilgang til din abonnementsprogramvare etter at du avbryter. For mer informasjon, se Abonnementsinformasjon og priser i FAQ-delen i FrameMaker.

Vanlige spørsmål

Hvorfor vises ikke mine responsive HTML5-utdata i Google-søk?

Utdata som genereres ved å bruke FrameMaker (2015 release) oppdatering 1 til 4 er ikke optimert for Google-søk. Se Responsiv HTML5-utdata ikke optimert for Google-søk for en løsning.

Hvorfor får jeg en skrifttypeinitialiseringsfeil når jeg setter inn en MathML-ligning?

De nødvendige skrifttypene mangler eller er ødelagte. Se Feil bruk av font for MathML for en løsning.

Kan jeg importere Microsoft Word-filer?

Hvor finner jeg informasjon om å bli en FrameMaker XML Author?

Hvor kan jeg finne flere ressurser?

Gå til FrameMakers hjelpeside for koblinger til opplæringsprogrammer, brukerveiledning, hjelpevideoer og mer