Feilsøking og hjelp

Vanlige problemer

Når jeg klikker på Kontakt oss, er ikke produktet mitt ført opp. Hvordan kontakter jeg kundestøtte?

Hvis Adobe FrameMaker eies av ditt selskap eller din organisasjon, vil du ikke se det oppført under din Adobe-ID. Chat med Adobe kundestøtte.

Hvorfor ser jeg at den grå skjermen bytter til forfattervisning?

Hvis du bruker en høyoppløselig skjerm med mer enn 125 % av zoom, ser du kanskje den grå skjermen gå over til Forfatter-visning. Se Forfatter-visning blir grå på høyoppløselige skjermer for en løsning.

Hvorfor mangler man TOC fra responsiv HTML5-utdata?

Hvis du viser responsiv HTML5-utdata generert fra FrameMaker (2015-utgivelsen) i Safari på iOS, vil kanskje ikke din TOC vises riktig. Se Manglende TOC fra responsiv HTML5-utdata på iOS v10 for en løsning

Hvorfor vises ikke mine responsive HTML5-utdata i Google-søk?

Utdata som genereres ved å bruke FrameMaker (2015 release) oppdatering 1 til 4 er ikke optimert for Google-søk. Se Responsiv HTML5-utdata ikke optimert for Google-søk for en løsning.

Kan jeg importere Microsoft Word-filer?

Hvor kan jeg finne flere ressurser?

Gå til FrameMakers hjelpeside for koblinger til opplæringsprogrammer, brukerveiledning, hjelpevideoer og mer

Last ned og installer

Hvordan kjøper og installerer jeg FrameMaker?

Du kan kjøpe en versjon med eller uten abonnement av FrameMaker Du må logge på med Adobe-ID og passord for å fullføre kjøpet og laste ned produktet. For hjelp med å laste ned og installere appen etter kjøp, se Finne nedlastede apper og filer. Hvis du vil vite mer om kjøpsalternativer, se FrameMaker FAQ.

Hvorfor vil ikke FrameMaker laste ned?

Finn ut hvordan du løser nedlastingsproblemer med FrameMaker og andre Adobe-apper.

Kan jeg laste ned en prøveversjon av FrameMaker?

Ja! Du kan laste ned en prøveversjon fra siden Adobe-nedlastinger. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å laste ned en prøveversjon. For detaljerte instruksjoner, se denne artikkelen om å installere en prøveversjon.

Hvordan henter jeg Adobe-ID og passord?

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Kan jeg installere FrameMaker på en annen datamaskin?

Du kan installere FrameMaker på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Lær mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer Adobe-apper. Hvis du trenger fem eller flere lisenser, vurder å kjøpe et volumlisensabonnement.

Kontoadministrering

Hvordan endrer jeg passordet?

Logg på Adobe-kontoen din med gjeldende Adobe-ID og tilhørende passord. Derfra klikker du på fanen Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Du finner mer informasjon om endring av passord og annen kontoinformasjon ved å lese Administrere Adobe ID-kontoen.

Hvordan oppdaterer jeg kredittkortinformasjonen min?

Du kan oppdatere kredittkortinformasjon fra kontosiden din på adobe.com. Se Betaling i Adobe Store | Vanlige spørsmål om nettbestilling og betaling.

Prøveversjonen min utløper snart. Hvordan konverterer jeg den?

Du kan konvertere en prøveversjon av FrameMaker (2017-utgivelse) til et abonnement. Bare velg abonnementsalternativ når du legger til produktet til handlevognen fra Adobe Store. For mer informasjon, se Abonnementsinformasjon og priser i FAQ-delen i FrameMaker.

Hvordan kansellerer jeg abonnementet mitt? Kan jeg fortsatt bruke programvaren jeg har?

Du kan avslutte abonnementet ditt fra kontosiden på adobe.com eller ved å kontakte Adobe Support. Hvis du avbryter i løpet av 14 dager, får du refundert hele beløpet. Hvis ikke blir du belastet for 50 % av den gjenværende kontrakten. Du har ikke tilgang til din abonnementsprogramvare etter at du avbryter. For mer informasjon, se Abonnementsinformasjon og priser i FAQ-delen i FrameMaker.