Feilen: «Det har oppstått et problem med Generator.Avslutt Photoshop og prøv på nytt. Hvis problemet vedvarer, fjerner du tredjeparts plugin-moduler eller installerer Photoshop på nytt.» kan oppstå når du starter Photoshop eller bruker Generator-relaterte funksjoner.

Løsning 1

Photoshop fører en logg over Generator-aktiviteter. Mappen denne loggen lagres i, er kanskje ikke opprettet enda, og opprettelsen kan forhindres av tillatelser eller andre faktorer.

Opprett denne mappen manuelt slik at Photoshop kan opprette nødvendige loggfiler. Opprett en mappe med navnet «Adobe Photoshop [Version]» (dvs. Adobe Photoshop CC 2017) på følgende plassering:

• Windows: C:\Brukere\AppData\Roaming\Adobe\
  • Mac OS: /Brukere/[Your User Name]/Bibliotek/Logger/Adobe/

MERK: Mappene AppData i Windows og Bibliotek på Mac skjules som standard. Slik finner du disse mappene:

Løsning 2

Fjern plugin-modulen for Reflow-generatoren, som er installert av Edge Reflow.

Når du skal fjerne denne plugin-modulen, går du til plasseringen nedenfor og drar plugin-modulen for Reflow-generatoren ut av mappen med plugin-moduler:

Windows: C:\Programfiler\Adobe\Adobe Photoshop CC 2015\Plugin-moduler\Generator

Mac OS: Programmer\Adobe Photoshop CC 2015\Plugin-moduler\Generator