Adobe har utviklet Collector Tool til å samle informasjon om loggfeilsøking relatert til de installerte Adobe Creative Cloud-appene. Log Collector Tool genererer en signert ZXP-fil, som du blir bedt om å sende til Adobe. Adobe bruker informasjonen i ZXP-filen til å identifisere feil og gjøre forbedringer i programvareprodukter for Creative Cloud. Ved å laste ned og kjøre Log Collector Tool og sende ZXP-filen til Adobe, godtar du at Adobe bruker informasjonen som beskrevet. Du kan når som helst åpne ZXP-filen for å gå gjennom den innsamlede informasjonen. Denne informasjonen kan inkludere den krypterte, unike Adobe-brukeridentifikatoren din, produktets serienummer, samt informasjon fra feilsøking og installasjonslogger.

Log Collector Tool laster opp de innsamlede loggfilene til Adobe-serveren hvis du er logget på Creative Cloud med Adobe ID-en din.Hvis du imidlertid ikke er logget på Creative Cloud, kan du kontakte Adobe-støtte for å dele de innsamlede loggfilene.

Merk:

Verktøyet Log Collector samler ikke inn installasjonslogger for Acrobat. Du kan bruke den til å samle inn loggfiler for nedlastings- og lisensieringsprosessen. Du finner mer informasjon om hvordan du finner og tolker installasjonsfilene manuelt på Feilsøke installasjonsproblemer med loggfiler | CC.

Windows

1. Last ned Log Collector Tool for Windows fra følgende koblinger:

Merk:

Hvis du får spørsmål om å laste ned eller lagre filen, klikk på Lagre fil for å lagre den på datamaskinen.

2. Dobbeltklikk på filen LogCollectorTool.exe.

3. Angi en plassering der installasjonsfilene skal pakkes ut, og klikk på Neste.

4. Les lisensieringsinformasjonen som vises på skjermen og klikk på Fortsett.

5. Klikk Fortsett. Log Collector Tool begynner å samle inn logg- og feilsøkingsfiler fra datamaskinen din.

6. De innsamlede loggfilene lagres som en ZXP-fil på skrivebordet ditt. Plasseringen av filen vises på skjermen så snart loggene er innsamlet. Klikk på Last opp for å dele loggfilene med Adobe. Loggene lastes opp og du mottar en bekreftelsesmelding med loggopplastingsstatusen til den registrerte e-postadressen din.

Merk:

Hvis du ikke er logget på Creative Cloud, kan du kontakte Adobe-støtte for å dele filene.

Mac OS

1. Last ned Log Collector Tool for Mac OS ved å klikke på koblingen: LogCollectorTool.dmg.

Merk:

Log Collector Tool støttes på macOS 10.10 eller nyere.

2. Installer filen LogCollectorTool.dmg ved å dobbeltklikke på filen.

3. Dobbeltklikk for å åpne Log Collector Tool.

4. Angi passordet for administratorkontoen du er på og trykk på Retur. Når du angir passordet, hvis du ikke ser at tegn tastes inn, fortsetter du å skrive likevel.

5. Les lisensieringsinformasjonen som vises på skjermen og klikk på Fortsett.

6. Klikk Fortsett. Log Collector Tool begynner å samle inn logg- og feilsøkingsfiler fra datamaskinen din.

7. De innsamlede loggfilene lagres som en ZXP-fil på skrivebordet ditt. Plasseringen av filen vises på skjermen så snart loggene er innsamlet. Klikk på Fortsett for å dele loggfilene med Adobe. Loggene lastes opp og du mottar en bekreftelsesmelding med loggopplastingsstatusen til den registrerte e-postadressen din.

Merk:

Hvis du ikke er logget på Creative Cloud, kan du kontakte Adobe-støtte for å dele filene.