Finn ut hvordan du bruker verktøyet Creative Cloud Log Collector til å feilsøke problemer med Creative Cloud-appene.

Hva er verktøyet Creative Cloud Log Collector?

Verktøyet Creative Cloud Log Collector hjelper deg med å samle inn feilsøkingsinformasjon for de installerte Adobe Creative Cloud-appene.

Log Collector-verktøyet genererer en signert ZXP-fil, som du blir bedt om å sende til Adobe. Adobe bruker informasjonen i ZXP-filen til å identifisere feil og gjøre forbedringer i programvareprodukter for Creative Cloud. Du kan når som helst åpne ZXP-filen for å gå gjennom den innsamlede informasjonen. Denne informasjonen kan inkludere den krypterte, unike Adobe-brukeridentifikatoren din, produktets serienummer, samt informasjon om feilsøkings- og installasjonsloggfiler.

Ved å laste ned og kjøre Log Collector Tool og sende ZXP-filen til Adobe, godtar du at Adobe bruker informasjonen som beskrevet.

Merk:

Log Collector-verktøyet samler ikke inn installasjonslogger for Acrobat. Du kan bruke verktøyet til å samle inn loggfiler for nedlastings- og lisensieringsprosesser i Acrobat. Hvis du vil vite hvordan du finner og tolker installasjonsfiler manuelt, ser du Feilsøke installasjonsproblemer med loggfiler | Creative Cloud.

Slik bruker du Log Collector-verktøyet

1. Last ned Log Collector-verktøyet for Windows fra følgende koblinger, avhengig av operativsystemet:

2. Gjør ett av følgende, avhengig av operativsystemet ditt:

• Windows: Dobbeltklikk på filen LogCollectorTool.exe. Angi en plassering der installasjonsfilene skal pakkes ut, og klikk på Neste.
    • macOS: Dobbeltklikk på filen LogCollectorTool.dmg. Deretter dobbeltklikker du på ikonet til Log Collector-verktøyet for å åpne verktøyet.
  3. Les lisensieringsinformasjonen som vises på skjermen, og klikk på Fortsett.

Lisensinformasjon for verktøyet Creative Cloud Log Collector: Windows
    Lisensinformasjon: Windows
    Lisensinformasjon for verktøyet Creative Cloud Log Collector: macOS
    Lisensinformasjon: macOS

4. Klikk på Fortsett. Log Collector-verktøyet begynner å samle inn logg- og feilsøkingsfiler fra datamaskinen din.

5. De innsamlede loggfilene lagres som en ZXP-fil på skrivebordet ditt. Plasseringen av filen vises på skjermen så snart loggene er innsamlet. Klikk på Last opp(Windows) eller Fortsett (macOS) for å dele loggfilene med Adobe. Loggene lastes opp og du mottar en bekreftelsesmelding til den registrerte e-postadressen din.

Merk:

Hvis du ikke er logget på Creative Cloud, kan du kontakte Adobe Kundestøtte for å dele filene.