Feil ved lasting av com.adobe.preview.loader

Når du starter Photoshop CC , får du følgende melding:

Kunne ikke laste inn tilleggsmodulen com.adobe.preview fordi den ikke ble riktig signert.

Photoshop-feilmelding

Løsning: Avinstaller Photoshop og fjern visse mapper

1. Avinstaller Photoshop CC <version number> med installasjonsprogrammet.
  2. Når Photoshop er ferdig avinstallert, kontrollerer du at følgende mapper er slettet.
  • Windows
    • C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CC <version number>\
    • C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CC <version number>\Required\CEP\extensions\
    • C:\Program Files\Common Files\Adobe\Plug-Ins\CC\Generator\
  • Mac OS
    • MacHD/Applications/Adobe Photoshop CC <version number>/
    • MacHD/Library/Application Support/Adobe/CEP/extensions/
    • MacHD/Library/Application Support/Adobe/Plug-ins/CC/Generator/

Hvis disse mappene og eventuelle undermapper fremdeles finnes, må du slette dem manuelt.

3. Installer Photoshop CC på nytt <version number> med Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.