Du kan få tak i de nyeste funksjonene og feilrettingene ved å oppdatere Photoshop og Adobe Camera Raw til den nyeste versjonen.

Hvilken versjon er den nyeste?

• Den nyeste/vanligste versjonen er Photoshop CC 2019 (versjon 20.0.3)
  • Den nyeste / mest aktuelle versjonen av Adobe Camera Raw er 11.2
  • Den nyeste / mest aktuelle versjonen av Adobe DNG Converter er 11.2

Merk:

Leter du etter informasjon som gjelder for eldre versjoner av Photoshop? Se Oppdateringer for eldre versjoner.

Oppdateringsrelaterte hensyn

Når du oppdaterer til en hovedversjon, for eksempel fra CC 2018 til CC 2019, bør du vurdere følgende:

Merk:

Bruk Creative Clouds skrivebordsapp for å avinstallere tidligere versjoner eller reinstallere en tidligere versjon.

Hvordan kan jeg se etter og installere de nyeste oppdateringene?

Start Photoshop, og velg Hjelp > Oppdateringer.

For mer informasjon kan du se Oppdatere Creative Cloud-apper.

Merk:

Vises ikke de tilgjengelige oppdateringene? Se Tilgjengelige oppdateringer ikke oppført.

Hvordan kan jeg finne ut om jeg har den nyeste versjonen av Photoshop?

Merk:

VIKTIG - Det er et problem hvor Om-dialogen og Hjelp > Systeminfo ikke viser korrekt versjon. Se dette dokumentet for flere detaljer:

Slik finner du ut om du har den nyeste versjonen av Photoshop:

• macOS: Velg Photoshop > Om Photoshop.
  • Windows: Velg Hjelp > Om Photoshop.
Om Photoshop-skjermen

Hvordan kan jeg finne ut om jeg har den nyeste versjonen av plugin-modulen Camera Raw?

Slik finner du ut om du har den nyeste versjonen av Adobe Camera Raw:

• macOS: Velg Photoshop > Om plugin > Camera Raw.
  • Windows: Velg Hjelp > Om plugin > Camera Raw.
acr_11-2

Merk:

Har du problemer med å installere Camera Raw-oppdateringer? Se Installasjonsprogram for programtillegget Camera Raw.

Hva om jeg oppdaterer Adobe Camera Raw og Photoshop fortsatt ikke gjenkjenner kameraet mitt?

Hva om datamaskinen min ikke er koblet til Internett?

Finn en datamaskin som er koblet til Internett og last ned oppdateringen på en ekstern stasjon eller et medium som du kan ta med deg til datamaskinen som ikke er på Internett. (Merk: Du kan installere produktet og oppdateringene frakoblet, men du trenger Internett-tilgang helt i starten av prosessen for å registrere deg og aktivere programvaren.)

Merk:

Se Installere eldre versjoner av apper for å installere eldre versjoner av Photoshop som fulgte med Creative Cloud.

Merk:

For spesielle instruksjoner for å installere på macOS 10.12 (Sierra):

Oppdateringer for Photoshop CC

Direkte nedlastinger for oktober 2017-utgaven av Photoshop CC:

Produktmerknader

Oppdateringer for Camera Raw

Adobe DNG Converter

Merk:

Leter du etter informasjon som gjelder for eldre versjoner av Photoshop? Se Oppdateringer for eldre versjoner.