Oljemalingsfilteret er grået ut og deaktivert under Filter > Stiliser

Hvis oljemaling er grået ut for deg, kan du utføre disse trinnene:

• Sørg for at dokumentet er RGB. Oljemaling fungerer ikke på andre fargeområder enn RGB (f.eks. CMYK, Lab osv.)
  • Bruker du Windows må du kontrollere at du kjører et 64-biters OS med 64-bitersversjonen av Photoshop. OpenCL krever 64-biters.
  • Kontroller at Bruk OpenCL er merket av under Innstillinger > Ytelse > Avanserte innstillinger.
Oljemalingsfilter er grået ut Bruk Bruk OpenCL Photoshop

Merk: Hvis videokortet ditt ikke støtter OpenCL v1.1 eller nyere må du kanskje kjøpe et oppgradert videokort som støtter OpenCL v1.1 eller nyere for å få tilgang til oljemalingsfilteret.

OpenCL-score som er større enn clgpu[0].CLBandwidth=1.2e+10 og clgpu[0].CLCompute=5.0 er også nødvendig.

Disse beregningsscorene finner du under Photoshops dialog Hjelp > Systeminformasjon.