Photoshop – støttede versjoner

Støttede versjoner

Adobe tilbyr teknisk støtte og sikkerhetsløsninger for den gjeldende versjonen og den tidligere versjonen som er oppført nedenfor. Feilrettinger er bare tilgjengelig for den gjeldende versjonen. Disse støttede versjonene er tilgjengelige for nedlasting og installasjon via Creative Cloud-appen for datamaskin.

Navn

#

Versjon

Adobe Photoshop 2022

23.x

Gjeldende versjon

Adobe Photoshop 2021

22.x

Tidligere versjon

Du finner hjelp til feilsøking, spørsmål om bruk av programmet, feilrapportering og mulighet for å forespørre funksjoner i Adobe Support Community.

Ikke-støttede versjoner

Creative Cloud

Installasjonsprogram, personlig teknisk støtte, sikkerhetsrettinger og feilrettinger er ikke tilgjengelig for disse versjonene av Photoshop.

Evigvarende lisens

Installasjonsprogram, personlig teknisk støtte, sikkerhetsrettinger og feilrettinger er ikke tilgjengelig for evigvarende lisenser. Bruker-til-bruker-støtte er tilgjengelig gjennom vårt Adobe støttefelleskap.

Flere ressurser