Systemkrav for eldre versjoner: Systemkrav | Eldre versjoner av Reader (XI, X, 9)

Windows

Acrobat Reader DC 32-biters

Krav
Prosessor Intel®- eller AMD-prosessor, 1,5 GHz eller raskere
Operativsystem Windows 10 (32 biter og 64 biter), Windows 8, 8.1 (32 biter og 64 biter), Windows 7 SP1 (32 biter og 64 biter) eller
Windows Server - 2008 R2 (64 biter), 2012 (64 biter), 2012 R2 (64 biter), 2016 (64 biter) eller 2019 (64 biter)
RAM 2 GB RAM
Harddiskplass    380 MB ledig harddiskplass
Skjermoppløsning Skjermoppløsning på 1024 x 768
Nettleser Internet Explorer 11

† Med Windows-oppdatering 2919355 installert.

64-biters Acrobat Reader DC

Merk:

64-biters Acrobat Reader DC for Windows er tilgjengelig i følgende geografiske områder: Australia, New Zealand og Storbritannia. 64-bitersapplikasjonen vil gradvis bli tilgjengelig i flere geografiske områder.

Krav
Prosessor Intel®- eller AMD-prosessor, 1,5 GHz eller raskere
Operativsystem

Windows 10 (64 biter), Windows Server 2016 (64 biter) eller Windows Server 2019 (64 biter)

RAM 2 GB RAM
Harddiskplass

900 MB ledig harddiskplass for engelsk

1 GB ledig harddiskplass for andre språk

Skjermoppløsning Skjermoppløsning på 1024 x 768
Nettleser Internet Explorer 11

macOS

Acrobat Reader DC

Krav
Prosessor Intel-prosessor
Operativsystem macOS v10.13, macOS v10.14, macOS v10.15 eller macOS v11*
RAM 2 GB RAM
Harddiskplass 380 MB ledig harddiskplass
Skjermoppløsning Skjermoppløsning på 1024 x 768
Nettleser Safari 10.0 eller 11.0 (nettleser-plugin for Safari støttes bare på 64-biters Intel-prosessor)

Merk: Versjoner før august 2019 av Acrobat Reader DC-, Acrobat Reader 2017- og Acrobat Reader 2015-applikasjoner kan ikke lisensieres for macOS 10.15 Catalina og nyere versjoner. Adobe anbefaler kunder å oppdatere Acrobat Reader til nyeste versjon. Slik oppdaterer du fra programmet: På Hjelp-menyen velger du Se etter oppdateringer og følger instruksjonene på skjermen for å fullføre oppdateringsprosessen.

Mobilapper

Språkversjoner

Acrobat Reader DC-skrivebordsappen er tilgjengelig på følgende språk:

Engelsk
Dansk Tyrkisk
Fransk Finsk Ungarsk
Tysk Norsk Ukrainsk
Japansk Forenklet kinesisk Rumensk
Italiensk Tradisjonell kinesisk Slovakisk†
Spansk Koreansk Slovensk†
Nederlandsk Tsjekkisk Kroatisk†
Portugisisk (brasiliansk) Polsk Baskisk †
Svensk Russisk Katalansk †

† Kun tilgjengelig for Windows.

Adobes nettjenester er bare tilgjengelige for brukere som er 13 år eller eldre, og krever godtakelse av tilleggsvilkår og Adobes personvernpolicy. Nettjenester er ikke tilgjengelige i alle land eller på alle språk, krever kanskje brukerregistrering og kan avsluttes eller endres helt eller delvis uten varsel. Det kan påløpe tilleggsgebyrer eller abonnementsutgifter.