Følg disse trinnene for å laste ned og installere Adobe Shockwave Player og deretter aktivere Shockwave Player i nettleseren.

Merk:

Den 9. april 2019 avvikles Adobe Shockwave, og Shockwave Player for Windows vil ikke lenger være tilgjengelig for nedlasting. Bedrifter med eksisterende Enterprise-lisenser for Adobe Shockwave vil fortsatt motta støtte til de gjeldende kontraktene utløper. Adobe har et bredt tilbud av verktøy for oppretting av innhold via Creative Cloud, inkludert Adobe Animate CC, som brukes til å redigere interaktivt innhold for flere plattformer, for eksempel HTML5 Canvas, WebGL, Flash / Adobe AIR og andre.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Vanlige spørsmål.

5 enkle trinn for installasjon av Shockwave Player

1. Sjekk om Shockwave Player er installert på datamaskinen

2. Last ned den nyeste utgaven av Shockwave Player

Hvis du ikke har den nyeste versjonen, kan du laste den ned her: Nedlasting av Adobe Shockwave Player

3. Installer Shockwave Player

Når du har lastet ned Shockwave Player, følger du installasjonsinstruksjonene som vises på nedlastingssiden.

Merk:

(kun Windows 8) Kontroller at du kjører nettleseren i skrivebordsmodus før du installerer og aktiverer Shockwave Player.

Hvis du vil ha mer informasjon om den nyeste oppdateringen for Adobe Shockwave Player, ser du Produktmerknader | Shockwave Player 12.

4. Aktiver Shockwave Player i nettleseren

For Internet Explorer: Se Aktivere Shockwave Player | Internet Explorer.

For Firefox på alle OS-enheter: Se Aktivere Shockwave Player | Firefox.

5. Sjekk om Shockwave Player er installert

Hvis du ser skyer som beveger seg i animasjonen nedenfor, betyr det at du har installert Shockwave Player. Gratulerer!

Hvis du ikke ser animasjonen etter at du har fullført alle trinnene, oppdaterer du denne siden ved hjelp av ikonet nedenfor. For Windows 8 må du kontrollere at du ser denne siden i skrivebordsmodus for å se animasjonen.

Har du fremdeles problemer?

Bla gjennom en av følgende koblinger for å få hjelp:

Installasjonsproblemer for Windows 8 og eldre

Installasjonsproblemer for Mac OS

Spør en ekspert i forumet