Deaktivere innstillingen for automatisk oppdatering | Shockwave

Når Adobe Shockwave-spilleren er installert, har du et alternativ for automatisk oppdatering. Hvis dette alternativet er aktivert, pinger Shockwave-spilleren regelmessig en Adobe-server. Hvis det finnes nytt Shockwave-innhold, ser du en spørsmålsdialog som ber om tillatelse til å oppdatere Shockwave-spilleren. Ved å gå til hurtigmenyen i en Shockwave-film kan du endre denne innstillingen etter at Shockwave-spilleren er installert. Når denne innstillingen er deaktivert, pinger ikke Shockwave Player Adobe-serveren, og ingen oppdateringer kjøres.

Følg trinnene nedenfor for å deaktivere innstillingene for automatisk oppdatering for Shockwave:

1

Gå til velkomstsiden for Shockwave:http://www.adobe.com/shockwave/welcome/

Merk: Du får tilgang til hurtigmenyen fra en vilkårlig Shockwave-film hvis hurtigmenyen er aktivert av forfatteren, men denne URL-adressen er tilgjengelig for å forenkle prosessen.

2

Windows: Høyreklikk på Shockwave-filmen.

Macintosh:
Ctrl + klikk på Shockwave-filmen.

3

Velg «Egenskaper» i rullegardinmenyen.

4

Fjern avmerkingen i ruten ved siden av «Automatisk oppdateringstjeneste» for å deaktivere funksjonen for automatisk oppdatering.