Om Adobe Shockwave Player

SP: Hva er Adobe Shockwave Player?
SV:
Shockwave Player er en nettstandard for avspilling av innholdsrikt multimedia. Shockwave Playuer lar deg se interaktivt nettinnhold som spill, forretningspresentasjoner, underholdning og reklamer i din nettleser.Shockwave Player støtter nettinhold laget med Adobe Director.

SP: Hvordan får jeg Shockwave Player?

SV:
Shockwave Player er gratis, enkelt å skaffe og tilgjengelig for alle på Internett.Last ned den nyeste utgaven av Shockwave Player.

SP: Hva er forskjellen mellom Adobe Shockwave og Flash?

SV:Shockwave Player vises innhold laget med Adobe Director 11.5, som ressurskrevende spill for flere brukere, interaktive 3D-produktsimuleringer, nettbasert underholdning og treningsprogramvare. Ved å bruke utvidelser, kan utviklere utvide egenskapene til Shockwave Player til å støtte tilpasset programvare.

Flash Player vises innhold laget med Flash Professional CS5. Dette innholdet inkluderer nettprogrammer, grensesnitt for nettsider, interaktiv nettreklame og innholdsrike Internett-applikasjoner (RIA) laget med Flex.

SP: Hva er systemkravene for Shockwave Player?

SV:
Shockwave Player støttes av mange operativsystemer og nettlesere. Se systemkravene for mer informasjon for spesifikke operativsystemer.

Feilsøking

SP: Hvordan fikser jeg problemer med installering på Mac OS X?

SV:For å installere Shockwave Player, logg inn med administrator-rettigheter. En feil kan ha oppstått da du prøvde å installere Shockwave Player uten administrator-tilgang. En tidligere installasjon som har nullstilt tilgangen på rotmappen kan enkelte ganger skape tilgangsproblemer.Les detaljert informasjon for å løse dette problemet på Shockwave Player kan ikke installeres på Mac OS X.

SP: Hvordan løser jeg problemet i Windows XP?

A: Se Feilsøk installasjon av Shockwave Player på Windows.

SV: Hvordan fikser jeg feilmeldingen som sier at en omstart er påkrevd?

Sv: For å løse dette problemet følger du trinnene i feilmeldingen "Datamaskinen må startes på nytt" etter at du har installert Shockwave.

SP: Hvordan løser jeg nesten alle problemer med Shockwave?

SV: En versjon av Shockwave Player er allerede installert med enkelte nettlesere. I enkelte tilfeller, kan feil på installasjonen av Shockwave Player forhindre oppgradering til den nyeste utgaven av Shockwave Player. Du kan løse nesten alle problemer med Adobe Shockwave Player ved å gjøre følgende:

1. Sørg for at du har den nyeste utgaven av din nettleser installert. Last ned de nyeste versjonene avMicrosoft Internet Explorer eller Mozilla Firefox fra nettstedene deres. Om det er en nyere versjon, last ned installasjonsprogramvare på skrivebordet til. Ikke kjør installasjonen ennå.
  2. Bruk funksjonen for å legge til/fjerne programvere på kontrollpanelet for å fjerne Shockwave.
  3. Om du lastet ned installasjonsprogramvaren for en nyere utgave av nettleseren din, start installasjonen nå og følg instruksene for å installere den.
  4. Installer Shockwave Player på nytt.

SP: Hvordan kan jeg forbedre ytelsen til Shockwave Player?

SV: I det fleste tilfeller, vil en raskere datamaskin håndtere innhold til Shockwave bedre. Et raskt moden, ISDN eller T1-tilkobling til Internett gjør at innhold til Shockwave lastes ned fortere. Bruk nettleseren din når du viser innhold Shockwave-innhold. Øk størrelsen på det tillatte minnet for nettleseren din til 10 MB.

SP: Hvordan kan jeg sjekke om Shockwave Player fungerer?

SV: Test din Shockwave Player her. De to filmene viser hvordan du kan avgjøre om Flash og Shockwave Player er installert. Versjonsnummeret til begge to vises i testfilmen. For å finne ut hvilken versjon av Shockwave Player er den nyeste, sjekk Nedlastningssiden for Shockwave.

SP: Hvordan kan jeg få en versjon av Shockwave Player til min nettleser?

Nettlesere som Adobe offisielt støtter er listet på systemkravene for Shockwave. Selv om støtte for funksjoner er avhengige av nettleseren, kan du installere Adobe Shockwave Player direkte fra Adobes nedlastningsside for Shockwave. Se utviklerens nettsider for nettleseren din for informasjon og hjelp.

SP: Hvordan lager jeg innhold til Shockwave?

SV:
Innhold til Shockwave lages med Adobe Director. Se produktsiden for Director for informasjon om hvordan du bruker Director til å lage innholdsrike multimedia-applikasjoner og nettinhold.

SP: Jeg trenger hjelp med Director. Hvor kan jeg få det?

SV: For å få hjelp, se følgende nettsider:

Supportsenter for Director: http://www.adobe.com/support/director

Supportprogrammer for Adobe: https://helpx.adobe.com/no/enterprise.html

Nettforum for Adobe: http://www.adobe.com/support/forums/

Sikkerhet

SP: Hvor sikkert er Adobe Shockwave?

SV:
Sikkerhet er en av Adobes største prioriteter. Se Adobes Sikkerhetssone for oppslag om sikkerhet og inforamasjon vedrørende sikkerhet og produkter fra Adobe, inkludert Shockwave Player.

SP: Beskytter Adobe Shockwave Player min private informasjon?

SV:
Se Adobes Ofte stilte spørsmål om Shockwave Player og personvern.

Lisensering

Ytelse

SP: Maskinen min går sakte, hvordan løser jeg dette problemet?
SV: Adobe Shockwave player er ikke kjent for å skape slike problemer. Om maskinen din går sakte, er dette et bra sted å starte System Mechanic.