Ofte stilte spørsmål for Shockwave Player

Om Adobe Shockwave Player

SP: Hva er Adobe Shockwave Player?
SV:
Shockwave Player er en nettstandard for avspilling av innholdsrikt multimedia. Shockwave Playuer lar deg se interaktivt nettinnhold som spill, forretningspresentasjoner, underholdning og reklamer i din nettleser.Shockwave Player støtter nettinhold laget med Adobe Director.

SP: Hvordan får jeg Shockwave Player?

SV:
Shockwave Player er gratis, enkelt å skaffe og tilgjengelig for alle på Internett.Last ned den nyeste utgaven av Shockwave Player.

SP: Hva er forskjellen mellom Adobe Shockwave og Flash?

SV:Shockwave Player vises innhold laget med Adobe Director 11.5, som ressurskrevende spill for flere brukere, interaktive 3D-produktsimuleringer, nettbasert underholdning og treningsprogramvare. Ved å bruke utvidelser, kan utviklere utvide egenskapene til Shockwave Player til å støtte tilpasset programvare.

Flash Player vises innhold laget med Flash Professional CS5. Dette innholdet inkluderer nettprogrammer, grensesnitt for nettsider, interaktiv nettreklame og innholdsrike Internett-applikasjoner (RIA) laget med Flex.

SP: Hva er systemkravene for Shockwave Player?

SV:
Shockwave Player støttes av mange operativsystemer og nettlesere. Se systemkravene for mer informasjon for spesifikke operativsystemer.

Feilsøking

SP: Hvordan fikser jeg problemer med installering på Mac OS X?

A: Hvis du vil installere Shockwave Player, logger du på med administratorrettigheter. En feil kan ha oppstått da du prøvde å installere Shockwave Player uten administrator-tilgang. En tidligere installasjon som har nullstilt tilgangen på rotmappen kan enkelte ganger skape tilgangsproblemer.Les detaljert informasjon for å løse dette problemet på Shockwave Player kan ikke installeres på Mac OS X.

SP: Hvordan løser jeg problemet i Windows XP?

A: Se Feilsøke installasjon av Shockwave Player på Windows.

SV: Hvordan fikser jeg feilmeldingen som sier at en omstart er påkrevd?

Sv: Du kan løse dette problemet ved å følge trinnene i feilmeldingen «Du må starte datamaskinen på nytt» etter at du har installert Shockwave.

SP: Hvordan løser jeg nesten alle Shockwave-problemer?

A: En versjon av Shockwave Player er allerede installert med enkelte nettlesere. I enkelte tilfeller, kan feil på installasjonen av Shockwave Player forhindre oppgradering til den nyeste utgaven av Shockwave Player. Du kan løse nesten alle problemer med Adobe Shockwave Player ved å gjøre følgende:

1. Sørg for at du har den nyeste utgaven av din nettleser installert. Last ned de nyeste versjonene avMicrosoft Internet Explorer eller Mozilla Firefox fra nettstedene deres. Om det er en nyere versjon, last ned installasjonsprogramvare på skrivebordet til. Ikke kjør installasjonen ennå.
  2. Bruk funksjonen for å legge til/fjerne programvere på kontrollpanelet for å fjerne Shockwave.
  3. Om du lastet ned installasjonsprogramvaren for en nyere utgave av nettleseren din, start installasjonen nå og følg instruksene for å installere den.
  4. Installer Shockwave Player på nytt.

SP: Hvordan kan jeg forbedre ytelsen til Shockwave Player?

SV:
I de fleste tilfeller vil en raskere datamaskin spille av Shockwave-innhold bedre. Et raskt moden, ISDN eller T1-tilkobling til Internett gjør at innhold til Shockwave lastes ned fortere. Bruk nettleseren din når du viser innhold Shockwave-innhold. Øk størrelsen på det tillatte minnet for nettleseren din til 10 MB.

SP: Hvordan kan jeg sjekke om Shockwave Player fungerer?

SV:
Test Shockwave Player her. De to filmene viser hvordan du kan avgjøre om Flash og Shockwave Player er installert. Versjonsnummeret til begge to vises i testfilmen. For å finne ut hvilken versjon av Shockwave Player er den nyeste, sjekk Nedlastningssiden for Shockwave.

SP: Hvordan kan jeg få en versjon av Shockwave Player til min nettleser?

Nettlesere som støttes offisielt av Adobe, er oppført i systemkravene for Shockwave. Selv om støtte for funksjoner avhenger av nettleseren, kan du installere Adobe Shockwave Player direkte fra Adobes nedlastningsenter for Shockwave. Se utviklerens nettsider for nettleseren din for informasjon og hjelp.

SP: Hvordan lager jeg innhold til Shockwave?

SV:
Shockwave-innhold lages med Adobe Director. Se produktsiden for Director for informasjon om hvordan du bruker Director til å lage innholdsrike multimedia-applikasjoner og nettinhold.

SP: Jeg trenger hjelp med Director. Hvor kan jeg få det?

A: Når kunder begynner å benytte nye funksjoner som tilbys av Creative Cloud, vil vi ikke lenger selge og støtte Adobe Director.

Sikkerhet

SP: Hvor sikkert er Adobe Shockwave?
A: Sikkerhet er en av Adobes høyeste prioriteter. Gå til Adobes Sikkerhetssone for å se sikkerhetsbulletiner og informasjon om sikkerhet og Adobe-produkter, inkludert Shockwave Player.

Lisensering

SP: Hva er lisensvilkårene for Shockwave Player?

A: Les lisensavtalen for å se alle lisensvilkårene.

Ytelse

Q: Maskinen min er treg, hvordan løser jeg dette problemet?

A:Adobe Shockwave er ikke kjent for å skape slike problemer. Om maskinen din går sakte, er dette et bra sted å starte System Mechanic.