Avviklet støtte for formater og kodeker i Quicktime 7

Adobe prøver alltid å følge de mest moderne arbeidsflytene, støtteformatene og kodekene som brukes i den profesjonelle film- og videoindustrien. Derfor støtter ikke Adobe lenger eldre formater og kodeker i QuickTime 7 fra følgende produktversjoner:

• April 2018-utgivelsen av Premiere Pro CC (versjon 12.1)
  • April 2018-utgivelsen av After Effects CC (versjon 15.1)
  • April 2018-utgivelsen av Adobe Media Encoder (versjon 12.1)
  • April 2018-utgivelsen av Adobe Audition (versjon 11.1.0)

Berørte kodeker

Eldre kodeker som Cinepak, Graphics eller Sorenson Video berøres av denne endringen. Medier som bruker slike eldre kodeker, bør konvertere til en moderne kodek, slik at de kan fortsette å bruke disse produktene.

Profesjonelle kodeker som vanligvis finnes i QuickTime-filmfiler, for eksempel ProRes, DNxHD og Animation, berøres ikke av denne endringen.

Kodeker som støttes av After Effects, Media Encoder og Premiere Pro

Import Eksportere
Videokodek
  • Animation (uten deltarammer)
  • Apple ProRes
  • AVCI
  • Avid DNxHD/DNxHR
  • DV
  • GoPro CineForm
  • JPEG
  • H.264
  • HDV
  • HEVC
  • IMX
  • MPEG-2
  • PNG
  • XDCAM
  • Åpen kildekodek for Hap (kun tilgjengelig i utgaven fra oktober 2018)
  • Ukomprimert
  • Animation
  • Apple ProRes (macOS og Windows)
  • Avid DNxHD/DNxHR
  • DV
  • GoPro CineForm
  • Ukomprimert
Lydkodek
  • AC3
  • AAC
  • Ukomprimert
  • Ukomprimert

Merk:

Kodeken MediaReactor Lite tilbyr utvidede eksport- og importfunksjoner for Camera Raw i Premiere Pro, After Effects, og Adobe Media Encoder. Kodeken er tilgjengelig i form av en nedlastbar plugin-modul som kan lese flere formater som tidligere var støttet av QuickTime.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se MediaReactor Lite for Adobe.

Merk:

Plugin-modulen for Hap-eksport for Adobe-programmer er under aktiv utvikling. Plugin-modulen (som for øyeblikket er i alfafasen) er tilgjengelig her:
https://github.com/disguise-one/hap-encoder-adobe-cc/releases.

Løsninger

Hvis du får problemer på grunn av denne endringen, kan du prøve en av følgende løsninger:

• For eksportformater bruker du nyere kodeker som er tilgjengelige nå.
  • For importformater omkoder du eldre opptak til en nyere kodek.

Merk:

Eldre versjoner av programvaren vil fortsette å støtte 32-biters QuickTime-medier på gjeldende operativsystemer.