Feilsøking og hjelp

Last ned og installer

Hvordan laster jeg ned og installerer Premiere Pro?

Du kan laste ned Premiere Pro fra katalogen over Creative Cloud-apper. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å fullføre nedlastingen. For mer informasjon, blant annet om hvordan du installerer eldre versjoner eller søker etter oppdateringer, kan du lese Laste ned og installere Creative Cloud-programmer.

Hvorfor lar ikke Premiere Pro seg installere?

For løsninger på feilen «installering mislyktes», se Feil: «Installering mislyktes» av Creative Cloud-programmet. For å løse andre nedlastings-, installerings- og oppdateringsfeil, se denne feilsøkingsguiden for nedlasting og installering.

Kan jeg laste ned en prøveversjon av Premiere Pro?

Ja! Du kan laste ned prøveversjoner av alle Creative Cloud-apper, blant andre Premiere Pro, fra katalogen over Creative Cloud-apper. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å laste ned en prøveversjon. Les Last ned og installer en Creative Cloud-prøveversjon for mer detaljerte instruksjoner.

Hvordan henter jeg Adobe-ID og passord?

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Kan jeg installere Premiere Pro på en annen datamaskin?

Du kan installere Premiere Pro og andre Creative Cloud-apper på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Lær mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer Creative Cloud-apper.

Kontoadministrering

Hvordan endrer jeg passordet?

Logg på Adobe-kontoen din med gjeldende Adobe-ID og tilhørende passord.Derfra klikker du på fanen Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Du finner mer informasjon om endring av passord og annen kontoinformasjon ved å lese Administrere Adobe ID-kontoen.

Hvordan oppdaterer jeg kredittkortinformasjonen min?

Hvordan oppgraderer eller endrer jeg medlemskapet?

Det er enkelt å bytte Creative Cloud-plan. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere eller endre planen.

Prøveversjonen min utløper snart. Hvordan konverterer jeg den?

Det er enkelt å konvertere prøveperioden til et betalt medlemskap. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere og starte medlemskapet.

Hvordan kansellerer jeg, og hva skjer med filene mine?

Hvis du kansellerer medlemskapet, beholder du likevel gratisfordelene for Creative Cloud-medlemmer og alle filer som er lagret på enheten. Du mister tilgangen til appene og de fleste tjenestene, og skylagringen blir redusert til 2 GB. Lær hvordan du kansellerer forskjellige Creative Cloud-medlemskap og tolker abonnementsvilkårene til Adobe.

Fikse og justere film.

Hvordan lager og redigerer jeg sekvenser?

Lær hvordan du lager og redigerer videoer i denne serien med korte innføringer.

Hvordan lager jeg scener med redusert eller økt hastighet?

Følg instruksjonene i denne artikkelen for å endre hastigheten og varigheten til filmklipp.

Kan jeg fikse ustødige, håndholdte opptak?

Bruk effekten Warp Stabilizer for automatisk å stabilisere ustødige opptak. Les om hvordan du stabiliserer bevegelser med effekten Warp Stabilizer for å få trinnvise instruksjoner.

Hvordan endrer jeg volumet i et klipp?

Følg denne innføringen for å justere volumet og legge inn fading av lyden i lydmikser-menyen. Les artikkelen om hvordan du justerer volumnivåer for å lære andre metoder.

Hvordan synkroniserer jeg lydklippene med videobildene i filmen?

Det er enkelt å synkronisere bilde og lyd med Klipp > Sett sammen klipp. Du finner instruksjoner i denne artikkelen om hvordan du synkroniserer lyd og bilde med Slå sammen klipp.

Teknikker

Hva er den beste måten å jobbe med filer med høy oppløsning på?

Det kan gå tregt å redigere video med høy oppløsning. For at ting skal gå raskere mens du redigerer kan du lage klipp med lavere oppløsning, som kalles proxyer. Deretter bytter du tilbake til originalfilene for det endelige resultatet. Lær mer i denne innføringen om hvordan du jobber frakoblet med proxy-media.

Kan jeg bruke video som er tatt opp med et DSLR-kamera?

Ja. Lær hvordan du får mest mulig ut av DSLR-videoer i denne innføringen, Redigere DSLR-video. Opprett lysbildeshow og intervallsekvenser, bruk effekter og overganger og gjør endringer i fargene.

Hvordan lager jeg en sekvens med film fra flere kameraer?

Følg instruksjonene i denne artikkelen for å lære om arbeidsflyten for flere kameraer.

Hvordan lager jeg titler og rulletekst?

Bruk Titler (Fil > Ny > Tittel) for å lage titler, rulletekster og animerte elementer. Les om hvordan du lager og redigerer titler for å få instruksjoner.

Hvilke innstillinger skal jeg bruke for å eksportere filmen min?

Se denne innføringen for å lære hvordan du eksporterer en sekvens, et klipp eller en billedramme, som er de vanligste utdataformatene.

Vanlige problemer

Hvorfor mottar jeg en kompilering-feilmelding?

Kompileringsfeil kan skyldes mange ting. Finn løsninger under «Feil ved kompilering av film» ved gjengivelse eller eksport.

Hvorfor spilles ikke lydsporet av?

Se løsningene i denne artikkelen om manglende lyd under avspilling.

Hvordan finner jeg manglende sekvens-forhåndsinnstillinger eller kodekser?

Premiere Pro kan ha problemer med tilgang til aktiveringsserveren, som visse kodekser krever. Prøv løsningene i denne artikkelen om manglende funksjoner og sekvens-forhåndsinnstillinger.

Hvorfor får jeg en feilmelding om videospiller-moduler?

Denne feilen forårsakes av utdaterte eller skadde drivere. Prøv løsningene i denne artikkelen: «Premiere Pro finner ingen moduler for avspilling av video».

Hvorfor spilles visse filer av feil?

Finn løsninger på import- og avspillingsproblemer i denne artikkelen om feilsøking av videofiler.