Problem

Adobe Acrobat-tillägget Create PDF kan visas som inaktiverat när en sida har laddat klart för Google Chrome tidigare än version 41.

Lösning

Uppdatera till den senaste Chrome-versionen, så ska tillägget aktiveras och vara tillgängligt för användning.

Denna produkt är licensierad enligt en Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-Dela Lika 3.0 Unported-licens  Twitter™- och Facebook-inlägg omfattas inte av villkoren i Creative Commons-licensen.

Juridiska meddelanden   |   Onlinesekretesspolicy