Adobe erbjuder fem års produktsupport i enlighet med policyn i Adobe Support Lifecycle som inleds från och med inköpsdatum för Adobe Reader och Adobe Acrobat. I linje med denna policy upphör supporten för Adobe Acrobat 11.x och Adobe Reader 11.x den 15:e oktober 2017.

Support upphör

Att supporten upphör innebär att Adobe inte längre ger teknisk support, inklusive produkt- och/eller säkerhetsuppdateringar för alla bearbetningar av en produkt eller produktversion (lokaliserade versioner, mindre uppgraderingar, operativsystem, punkt- och dubbelpunktversioner och anslutningsprodukter).

Rekommendationer

Adobe rekommenderar att du uppdaterar till de senaste versionerna av Adobe Acrobat DC och Adobe Acrobat Reader DC. Genom att uppdatera installationer till de senaste versionerna kan du dra nytta av de senaste förbättringarna inom funktionalitet och säkerhetsåtgärder.

Vilket är bästa alternativet för mig när jag vill köpa Acrobat DC?

En prenumeration är bästa sättet att utnyttja allt Acrobat DC har att erbjuda. Nya års- och månadsavtal gör Acrobat DC mer prisvärt än någonsin tidigare och du får även tillgång till Adobe Document Clouds premiumtjänster. Om du har Acrobat Pro XI, eller Acrobat Standard XI, kan du även köpa en permanent licens till reducerat pris. Ett engångsköp innehåller program att installera på datorn, men du kan bara arbeta med de kostnadsfria Adobe Document Cloud-tjänsterna.

I produktjämförelsen för Acrobat DC kan du läsa mer om olika alternativ för prenumeration och engångsköp. Du kan också titta på versionsjämförelse för Acrobat DC för att förstå hur Acrobat DC skiljer sig från tidigare versioner.

Ytterligare resurser