Detta dokumentet föreslår speciallösningar för vissa vanliga problem som kan uppstå när du redigerar filer för SharePoint eller Office 365.

Problem under åtkomst till SharePoint anslutningar

FEL: Ett fel uppstod när filers hämtades

Fel under åtkomst till en SharePoint-server anslutning

Det kan finnas flera orsaker till varför det här felet inträffar, medan man hämtar filer från servern. Nedan följer några vanliga orsaker och upplösningar för dem:

• Orsak: Du är inte ansluten till Internet.
    Lösning: Kontrollera Internet-anslutningen och försök igen.
  • Orsak: Du är ansluten till Internet, men servern är inte tillgänglig.
    Lösning: Kontrollera med din SharePoint serveradministratör.
  • Orsak: Du har inte behörighet till nätverksresursen.
    Lösning: Försök att öppna webbplatsen i webbläsaren genom att skriva URL.

Obs!

När du loggar in på webbsidan och använder den baserade anslutningen Office 365, se till att du väljer kryssrutan Håll mig inloggad.

Inloggning med dialogrutan för Office 365

Obs!

Om du tidigare inte har valt den här inställningen, och du redan har loggat in, logga ut och sedan markerat kryssrutan medan du loggar in igen. Följ dessa anvisningar:

1. I Office 365 menyfliksområde, klicka på listpilen intill ditt användarnamn.
  2. Klicka på Logga ut.
  3. Stäng alla webbläsarfönster.
  4. Bläddra till portalen för Office 365.
  5. Markera kryssrutanHåll mig inloggad , ange uppgifter för ditt Office 365 arbets- eller skolkonto, och klicka sedan på Logga in (om det är nödvändigt).

Problem när du lade tillett konto

FEL: Åtkomst nekad när du lade till ett konto

Åtkomst nekad när du lade till ett aw-konto

Logga in på webbsidan med dina kontobehörigheter. Se till att du markerar kryssrutan  Håll mig inloggad.

Logga in med dialogrutan för Office 365

Obs!

Öppna URL i en webbläsare och bekräfta att det är ett giltigt bibliotek eller sharepoint-webbplats URL. Samtidigt som URL tillhandahålls, försök igen genom att avkorta URL tills namnet på biblioteket eller webbplats visas.

Exempel: ersätta https://aeon365.sharepoint.com/mytestsite/SitePages/Home.aspx med https://aeon365.sharepoint.com/mytestsite/