Om du stöter på uppdateringsfelet U43M1D204, se Uppdateringsfel U43M1D204.

Om du inte lyckas uppdatera Camera Raw-pluginprogrammet för Adobe-programmen, CC 2017 eller CC 2019, kan du använda installationsprogrammen för Camera Raw 11.1 nedan.

För CC, CC 2014 eller CC 2015-Adobe-program, ersätt med installationsprogrammen för Camera Raw 10.5 nedan.

För Bridge CS6 och Photoshop CS6: Använd installationsprogrammet för Camera Raw 9.1.1 nedan som ersättning.

Ladda ned önskad fil nedan och följ sedan dessa instruktioner:

Windows
  1. Avsluta alla Adobe-program.
  2. Dubbelklicka på den hämtade .zip-filen för att extrahera innehållet i filen. Windows kanske packar upp filen åt dig.
  3. Dubbelklicka på .exe-filen för att starta installationsprogrammet.
  4. Följ anvisningarna på skärmen.
  5. Starta om dina Adobe-program.
macOS
  1. Avsluta alla Adobe-program.
  2. Dubbelklicka på .zip-filen för att packa upp den.
  3. Dubbelklicka på .pkg-filen för att starta installationsprogrammet.
  4. Följ anvisningarna på skärmen.
  5. Starta om dina Adobe-program.

Installationsprogram för Camera Raw 11.1

Windows

macOS

Systemkrav

macOS 10.12-10.14, Microsoft® Windows® 7 med Service Pack 1, eller Windows 10 (version 1703 eller senare)

Installationsprogram för Camera Raw 10.5

Windows

macOS

Systemkrav

macOS 10.11–10.14, Microsoft® Windows® 7, Windows 8.1 eller Windows 10

Installationsprogram för Camera Raw 9.12.1

Windows

macOS

Systemkrav

macOS 10.10-10.12, Microsoft® Windows® 7, Windows 8/8.1 eller Windows 10

Installationsprogram för Camera Raw 9.1.1

Obs!

Camera Raw 9.1.1 är den senaste versionen som är kompatibel med Bridge CS6 och Photoshop CS6.

Windows

macOS

Systemkrav

macOS 10.7–10.12, Microsoft® Windows® 7, Windows 8/8.1 eller Windows 10