Om du inte lyckas uppdatera Camera Raw-plugin-programmet för Adobe-programmen CC 2017 eller CC 2019, kan du använda installationsprogrammen för Camera Raw 11.3 nedan.

För Creative Cloud, CC 2014 eller CC 2015-Adobe-program, ersätt med installationsprogrammen för Camera Raw 10.5 nedan.

Ladda ned önskad fil nedan och följ sedan dessa instruktioner:

Windows
  1. Avsluta alla Adobe-program.
  2. Dubbelklicka på den hämtade .zip-filen för att extrahera innehållet i filen. Windows kanske packar upp filen åt dig.
  3. Dubbelklicka på .exe-filen för att starta installationsprogrammet.
  4. Följ anvisningarna på skärmen.
  5. Starta om dina Adobe-program.
macOS
  1. Avsluta alla Adobe-program.
  2. Dubbelklicka på .zip-filen för att packa upp den.
  3. Dubbelklicka på .pkg-filen för att starta installationsprogrammet.
  4. Följ anvisningarna på skärmen.
  5. Starta om dina Adobe-program.

Camera Raw 11.3.1 installationsprogram (macOS)

Installationsprogram för Camera Raw 11.3

Windows

macOS

Systemkrav

macOS 10.12-10.14, Microsoft® Windows® 7 med Service Pack 1, eller Windows 10 (version 1703 eller senare)

Installationsprogram för Camera Raw 10.5

Windows

macOS

Systemkrav

macOS 10.11–10.14, Microsoft® Windows® 7, Windows 8.1 eller Windows 10