Följ stegen nedan när du vill komma igång med programvaran Adobe Captivate.

Så här hämtar och installerar du Adobe Captivate

laptop-download

Klicka på Hämta Adobe Captivate nedan för att börja hämta Adobe Captivate. Logga in och installera genom att följa instruktionerna på skärmen. (Oroa dig inte om du kommer till sidan för den kostnadsfria provperioden. Du kan hämta versionen du prenumererar på när du har loggat in.)

Hjälp med ditt medlemskap

Har du glömt ditt Adobe ID eller lösenord?

Ditt Adobe ID är den e-postadress du använde första gången du skaffade en provversion eller köpte ett Adobe-program eller -medlemskap. Hitta lösningar på vanliga problem med Adobe ID och inloggning

Varför måste jag logga in för att använda Captivate?

Du måste logga in för licensvalidering. Du måste även logga in när du hämtar eller uppdaterar.