Lär dig hur du söker efter din faktureringshistorik i ditt Adobe-konto och skriver ut en faktura.

Månatliga e-postfakturor är inte tillgängligt:  För tillfället tillhandahåller inte Adobe några automatiska e-postfakturor varje månad.

Hitta fakturan för en aktiv prenumeration

Följ instruktionerna nedan om du har en aktiv prenumeration. Mer information om hur du visar fakturan för en avbruten prenumeration eller andra beställningar finns i Få en faktura för en prenumeration som avbrutits eller andra beställningar.

1. Gå till ditt Adobe ID-konto och logga in med ditt Adobe ID och lösenord eller med ditt konto för sociala medier (Facebook eller Google).

Teams-kunder?

Om du har ett Creative Cloud for teams-medlemskap kan bara en primär administratör visa faktureringsinformation som är kopplad till ditt konto.

2. Klicka på Planer i navigeringsfältet högst upp.

Klicka på Planer
  3. Klicka på Hantera plan.

Manage-plan-page
  4. I Faktureringshistorik klickar du på Visa PDF för kvittot du vill ha.

Om du vill skriva ut fakturan klickar du på ikonen Skriv ut i PDF-visningsprogrammet eller väljer Arkiv > Skriv ut i din webbläsare. Om du inte har ett PDF-visningsprogram installerat på datorn måste du installera Adobe Reader.

Billing-history-view-PDF

Obs!

Om du har köpt en ny prenumeration kan det ta ett tag innan Faktureringshistorik visas.

Ser du en länk till Adobe Store istället för fakturor?

länder som hanteras av Digital River, Adobes partner inom e-handel, ser processen för att skriva ut fakturor annorlunda ut. Om du ser en länk till Adobe Store i avsnittet Faktureringshistorik följer du instruktionerna nedan för att skriva ut fakturan.

Om avsnittet Faktureringshistorik innehåller en länk till Adobe Store

1. Gå till ditt Adobe ID-konto och logga in med ditt Adobe ID och lösenord, eller med ditt konto för sociala medier (Facebook eller Google).

2. Klicka på Planer i navigeringsfältet högst upp.

Välj Planer i navigeringsfältet högst upp
  3. Klicka på Hantera plan i avsnittet Mina planer.

4. I avsnittet Faktureringshistorik klickar du på länken till Adobe Store.

Klicka på länken Adobe Store
  5. Ange ditt Adobe ID och lösenord om du uppmanas att göra det.

6. Klicka på Visa transaktionshistorik på skärmen Avtalsinformation.

Klicka på Visa transaktionshistorik
  7. Klicka på det beställnings- eller transaktions-ID som du vill skriva ut en faktura för.

8. Klicka på Visa faktura eller Orderinformation på skärmen som visas beroende på ditt område.

Visa faktura
  9. Klicka på knappen för utskrift.

Klicka på Skriv ut
  10. Om du vill skriva ut fakturan klickar du på ikonen Skriv ut i PDF-visningsprogrammet eller väljer Arkiv > Skriv ut i din webbläsare.

Om du inte har ett PDF-visningsprogram installerat på datorn kan du installera Adobe Reader.

Få en faktura för en prenumeration som avbrutits eller andra beställningar

Följ stegen nedan:

Obs!

länder som hanteras av Digital River, Adobes e-handelspartner, kontaktar du oss för att få en faktura för en prenumeration som har avbrutits.

1. Logga in på ditt Adobe ID-konto med ditt Adobe ID och lösenord.

2. Klicka på Planer i navigeringsfältet högst upp.

3. Klicka på Orderhistorik i den vänstra rutan.

4. Klicka på ordernumret som du vill skriva ut en faktura för.

5. I avsnittet Faktureringshistorik klickar du på Visa PDF bredvid fakturan som du vill skriva ut.

6. Om du vill skriva ut fakturan klickar du på ikonen Skriv ut i PDF-visningsprogrammet eller väljer Arkiv > Skriv ut i din webbläsare.

Om du inte har ett PDF-visningsprogram installerat på datorn måste du installera Adobe Reader.

Obs!

Om en tom skärm visas i din webbläsare när du försöker skriva ut fakturan kan du rensa webbläsarens cache eller följa de här stegen igen i en annan webbläsare.

Frågor och svar

Hur ändrar jag mitt momsnummer eller annan skattrelaterad information?

Om du vill ändra ditt momsregistreringsnummer (VAT-nummer) för länder i EU finns mer information i Uppdatera momsregistreringsnummer | Länder i EU.

Om du vill uppdatera skatterelaterad information för andra länder kontaktar du oss.