Hitta och skriva ut Adobe-faktura

Lär dig hur du söker efter din faktureringshistorik i ditt Adobe-konto och skriver ut en faktura.

Månatliga e-postfakturor är inte tillgängligt: För tillfället tillhandahåller Adobe inte automatiska e-postfakturor varje månad.

Teamkunder: Era fakturor finns i Admin Console. Mer information finns i Hantera ditt teamkonto.

Hitta fakturan för en aktiv prenumeration

Följ instruktionerna nedan om du har en aktiv prenumeration. Mer information om hur du visar fakturan för en avbruten prenumeration eller andra beställningar finns i Få en faktura för en prenumeration som avbrutits eller andra beställningar.

Logga in på ditt Adobe-konto

Klicka på Hantera plan eller Visa plan.

Skärmen Hantera plan

Välj i Faktureringshistorik för att

•  visa en PDF av din faktura eller
  •  skicka en kopia till din e-postadress.

Vill du se en länk till Adobe Store?

Så här skriver du ut fakturan:

• Välj ikonen Skriv ut i PDF-visningsprogrammet.
  • Välj Arkiv > Skriv ut i webbläsaren.

Teams-kunder?

Om du har ett Creative Cloud for teams-medlemskap kan bara en primär administratör visa faktureringsinformation som är kopplad till ditt konto.

Ser du en länk till Adobe Store istället för fakturor?

Om du ser en länk till Adobe Store i avsnittet Faktureringshistorik följer du instruktionerna nedan för att skriva ut fakturan.

1. I avsnittet Faktureringshistorik klickar du på länken till Adobe Store.

2. Ange ditt Adobe ID och lösenord om du uppmanas att göra det.

3. Klicka på Visa transaktionshistorik på skärmen Avtalsinformation.

4. Klicka på det beställnings- eller transaktions-ID som du vill skriva ut en faktura för.

5. Klicka på Visa faktura eller Orderinformation på skärmen som visas beroende på ditt område.

6. Klicka på knappen för utskrift.

7. Om du vill skriva ut fakturan klickar du på ikonen Skriv ut i PDF-visningsprogrammet eller väljer Arkiv > Skriv ut i din webbläsare.

Få en faktura för en prenumeration som avbrutits eller andra beställningar

Gör så här för att få en faktura för en avbruten prenumeration eller för andra beställningar:

1. Klicka på ordernumret som du vill skriva ut en faktura för.

2. I avsnittet Faktureringshistorik klickar du på Visa PDF bredvid fakturan som du vill skriva ut.

3. Om du vill skriva ut fakturan klickar du på ikonen Skriv ut i PDF-visningsprogrammet eller väljer Arkiv > Skriv ut i din webbläsare.

Vanliga frågor och svar

Information om hur du ändrar skatteregistreringsnumret finns i Uppdatera ditt skatteregistreringsnummer | Företagsanvändare.

Om du har ett Creative Cloud for teams-medlemskap kan bara en primär administratör visa faktureringsinformation som är kopplad till ditt konto.

Om du har en produkt utan prenumeration som Photoshop Elements, Adobe Premiere Elements eller Adobe Captivate kan du läsa Få en faktura för en prenumeration som avbrutits eller andra beställningar.