Lär dig hur du söker efter din fakturahistorik i ditt Adobe-konto och skriver ut en faktura.

Bra att veta:

• För tillfället tillhandahåller inte Adobe några automatiska e-postfakturor varje månad.
  • Om du har ett Creative Cloud for teams- eller Creative Cloud for enterprise-medlemskap kan bara en primär administratör visa faktureringsinformation som är kopplad till ditt konto.
  • Kontakta oss om du behöver en faktura för en prenumeration som har avbrutits.

Så här söker du efter och skriver ut en Creative Cloud-faktura

1. Gå till ditt Adobe ID-konto och logga in med ditt Adobe ID och lösenord eller med ditt sociala konto (Facebook eller Google).

2. Klicka på Hantera plan under Planer och produkter.

Hantera plan

Något av de markerade alternativen nedan visas, beroende på ditt land:

Alternativ för att skriva ut faktura
    Fakturahistorik eller Visa transaktionshistorik visas
  3. Klicka på det alternativ nedan som överensstämmer med din skärm (visas ovan) och följ instruktionerna.

Alternativet Fakturahistorik

1. Hitta den faktura du vill skriva ut under Fakturahistorik och klicka på knappen Skriv ut bredvid den.

En PDF-kopia av fakturan eller kvittot visas på en separat webbläsarflik.

print-invoice
  2. Om du vill skriva ut fakturan klickar du på ikonen Skriv ut i PDF-visningsprogrammet eller väljer Arkiv > Skriv ut i din webbläsare.

Om du inte har ett PDF-visningsprogram installerat på datorn måste du installera Adobe Reader.

Alternativet Visa transaktionshistorik

1. Klicka på Visa transaktionshistorik.

2. Klicka på det beställnings- eller transaktionsnummer som du vill skriva ut en faktura för.

3. Klicka på Visa faktura på skärmen som visas.

view-invoice

Obs!

Alternativen som visas på skärmen kan variera beroende på ditt land. Du kan till exempel se Orderinformation i stället för Visa faktura. Välj lämpligt alternativ och gå vidare för att skriva ut fakturan.

4. Klicka på knappen Skriv ut som visas på skärmen.

print-out
  5. Om du vill skriva ut fakturan klickar du på ikonen Skriv ut i PDF-visningsprogrammet eller väljer Arkiv > Skriv ut i din webbläsare.

Om du inte har ett PDF-visningsprogram installerat på datorn måste du installera Adobe Reader.