Om du köpte av Adobe kan du läsa om hur du ändrar till en annan plan eller ändrar lagringsutrymmet eller faktureringstakten för din nuvarande prenumeration.

Så här ändrar du din Adobe-plan eller Adobe-prenumeration

Om du köpte din plan av Adobe kan du ändra den på din Adobe-kontosida. Kontakta butiken direkt om du har handlat någon annanstans.

Logga in på ditt Adobe-konto

Klicka på Hantera plan eller Visa plan för den plan som du vill ändra.

Välj Hantera plan eller Visa plan

Klicka på Ändra plan under Plan och betalning. Du kan även visa detaljerad information om din aktuella plan.

Välj Ändra plan

Välj antingen en ny plan eller klicka på Hantera plan för att ändra den nuvarande planens lagrings- eller betalningsalternativ. (Inte tillgängligt för alla planer.)

Välj den plan du vill ha

Ser du inte den plan du vill ändra till? Kontakta oss.

Välj faktureringsfrekvens och lagringsalternativ. (Klicka på Fortsätt om du uppmanas till detta.)

Klicka på Bekräfta
.

Vad händer efter att du ändrat din plan?

Efter att du ändrat din plan:

• Din befintliga plan annulleras och du får en tillämplig återbetalning tillbaka.
  • Den nya planen börjar gälla direkt och du debiteras en avgift för den.
  • Ditt månatliga faktureringsdatum ändras till det datum då du ändrade planen.
  • För årsplaner blir det nya förnyelsedatumet ett år efter den dag då du ändrade planen. Om du t.ex. ändrade planen 14 juni 2019 kommer planen att förlängas 14 juni 2020.