Det är enkelt att uppgradera och byta från en plan till en annan.

Ändra din plan eller förhandsgranska dina alternativ

Du kan granska dina prenumerationsalternativ och ändra din prenumerationsplan. Du kan till exempel uppgradera din månadsplan till en årsplan som du betalar per månad eller en gång om året.

1. Logga in på ditt Adobe ID-konto med ditt Adobe ID (vanligtvis din e-postadress) och lösenord.

2. Klicka på Hantera plan under Planer.

Hantera plan

Obs!

Ser du inte länken Hantera plan? Kontakta oss om du vill ändra din plan.

3. Klicka på Byt plan under Plan och betalning. Du kan även visa detaljerad information om din aktuella plan.

Ändra din plan
  4. Välj plan, lagringsalternativ och faktureringsfrekvens. Klicka sedan på Välj plan. (Klicka på pilen till höger för att bläddra igenom planerna.)

Obs!

länder som hanteras av Digital River, Adobes e-handelspartner, går det inte att göra ändringar online.Kontakta oss om du vill ändra din plan.

Följande exempel visar hur du växlar till en förbetald årsplan för Creative Cloud Alla program.

choose-choose-plan

Obs!

Kontakta oss ifall du inte hittar den plan du vill ändra till.

5. Granska villkoren på bekräftelsesidan och klicka sedan på Bekräfta.

Ditt medlemskap har aktiverats.

Uppgradera ditt lagringsutrymme

Om du har en Creative Cloud-prenumeration

Om du har en Premiere Rush-prenumeration