Ändra din Adobe-plan

Om du köpte av Adobe kan du läsa om hur du ändrar till en annan prenumeration eller ändrar lagringsutrymmet eller faktureringsfrekvensen för aktuell prenumeration.

Så här ändrar du din Adobe-plan eller -prenumeration

Om du har köpt din plan från Adobe kan du ändra den på din Adobe-kontosida. Kontakta butiken direkt om du handlade någon annanstans.

1. Välj Hantera en plan för planen du vill ändra.

Välj Hantera plan för att ändra planen

2. Välj Ändra din plan.

Välj Ändra din plan för att fortsätta ändra din nuvarande plan

(Ser inte Ändra din plan? Alternativet är inte tillgängligt om vi behandlar din betalning eller hade problem med den. Försök igen om ett dygn.)

3. I listrutan söker du efter eller väljer en plan.

Sök efter eller välj en plan som passar dig bäst

4. Hitta den plan du vill byta till och välj sedan Välj plan.

Välj önskad plan och fortsätt med att ändra den

5. Granska planuppgifterna och välj sedan Godkänn och prenumerera (eller Bekräfta) för att ändra din plan.

Vad händer när du har ändrat din plan?

När du har ändrat din plan:

• Din befintliga plan sägs upp och du får en tillämplig återbetalning tillbaka.
  • Den nya planen börjar gälla omedelbart och du får en avgift för den nya planen.
  • Ditt månatliga faktureringsdatum ändras till det datum då du ändrar planen.
  • För årsplaner är det nya förlängningsdatumet ett år efter det datum då du ändrade planen. Om du t.ex. ändrade planen 14 juni 2022 kommer planen att förlängas 14 juni 2023.

Adobe

Få hjälp snabbare och enklare

Ny användare?