Se vad som ingår i ditt kostnadsfria Creative Cloud-medlemskap.

Adobe erbjuder dig ett kostnadsfritt Creative Cloud-medlemskap med en rad förmåner. Även om du inte prenumererar på en betald Creative Cloud-plan kan du ha nytta av ditt kostnadsfria Creative Cloud-medlemskap.

Vad ingår i mitt kostnadsfria Creative Cloud-medlemskap?

Kostnadsfritt Creative Cloud-medlemskap

Ett kostnadsfritt Creative Cloud-medlemskap ger dig följande förmåner:

Kan jag ha ett kostnadsfritt Creative Cloud-medlemskap även om jag sagt upp en prenumeration?

Ja. Om du väljer att säga upp din betalda prenumeration omvandlas ditt konto till ett kostnadsfritt medlemskap. Du kan logga in på Creative Cloud-datorprogrammet med samma Adobe-konto och få tillgång till alla funktioner som listas i Vad ingår i mitt kostnadsfria Creative Cloud-medlemskap?

Med det kostnadsfria medlemskapet har du fortsatt tillgång till dina filer i Creative Cloud-mappen på din dator och via Creative Cloud-webbplatsen. Lagringsutrymmet är dock begränsat till 2 GB.

Obs!

Om du har överskridit gränsen på 2 GB när du avbryter har du 90 dagar på dig att minska din onlineanvändning. Efter 90 dagar kan du förlora åtkomsten till vissa eller alla av dina filer på Creative Cloud-servrarna.

Du kan återuppta din prenumeration när som helst. Gå till sidan för Creative Cloud-planer, logga in på ditt Adobe-konto och köp den plan som passar dina behov bäst.

Kan jag ha ett kostnadsfritt Creative Cloud-medlemskap utan att köpa en prenumeration?

Ja. När du påbörjar din kostnadsfria Creative Cloud-testversion får du ett kostnadsfritt Creative Cloud-medlemskap som omfattar alla funktionerna som listas i Vad ingår i mitt kostnadsfria Creative Cloud-medlemskap?