Var är mina produkter

Från och med februari 2016 är följande produkter inte tillgängliga i Creative Cloud-datorprogram.

• Edge Animate
  • Edge Code CC
  • Edge Inspect CC
  • Edge Reflow
  • Fireworks CS6

Om du är en aktiv Creative Cloud-användare, kan du installera produkterna från alternativet Se tidigare versioner under avsnittet Hitta ytterligare program.

För mer information, se Installera tidigare versioner av program.

Obs!

Från november 2015 utvecklas Edge Animate inte längre aktivt. Mer information finns i Edge-produktfamiljen | Slut på utvecklingen.