Hög CPU- eller strömanvändning när Creative Cloud-programmet är inaktivt | Mac OS 10.11

Problem: Creative Cloud-program använder för många resurser

På Mac OS 10.11 kanske tidigare versioner av Adobe Creative Cloud-datorprogrammet använder för mycket CPU eller energiresurser. Om detta beteende uppstår även när Creative Cloud-programmet är inaktivt, installerar du programmet på nytt.

Lösning: Avinstallera och installera sedan om Creative Cloud-programmet

Innan du installerar den senaste versionen av Creative Cloud-programmet är det viktigt att du avinstallerar applikationen helt. Följ dessa steg för att utföra en fullständig avinstallation och ominstallation av applikationen.

1. Stäng alla öppna Adobe-produkter.

2. Klicka på profilikonen i Creative Cloud-programmet.

3. Klicka på Logga ut i popupfönstret.

4. Öppna Aktivitetshanteraren (Applikationer > Verktyg) och avsluta alla Adobe-processer. Se till att följande processer avslutas:

• Creative Cloud-process
    • Adobe CEF Helper
    • Adobe Desktop Service
    • AdobeIPCBroker
    • Adobe Installer
    • AdobeUpdateService
    • AdobeServiceInstaller
    • CreativeCloud(URIHandler)
    • AAM Updates Notifier
    • CCLibrary
    • node
    • CoreSync
  5. Använd Creative Cloud-avinstallationsprogrammet för att ta bort applikationen från systemet. Se Avinstallera Creative Cloud-datorprogrammet för anvisningar och för att hämta avinstallationsprogrammet.

6. Starta om datorn.

7. Gå till Hämtningssidan för Creative Cloud och logga in med ditt Adobe ID och lösenord.

8. Klicka på Hämta.

9. Svara på frågorna och klicka på Fortsätt.

10. Leta reda på den hämtade filen och installera Creative Cloud-programmet.

Obs!

För bästa prestanda bör du alltid använda den senaste versionen av Creative Cloud-datorprogrammet.