Komma igång med ditt konto

Vad är Adobe PDF Pack?

Adobe PDF Pack är ett paket med Adobe Document Cloud-tjänster. Med det kan du:

• Konvertera dokument och bildfiler till PDF
  • Kombinera flera dokument i en PDF-fil
  • Exportera PDF-filer till redigerbara Word-, Excel-, PowerPoint- eller RTF-format
  • Fyll i och signera PDF-formulär snabbt med smart automatisk ifyllning
  • Få signaturer från andra och spåra och hantera svar
  • Skicka, spåra och bekräfta leverans av viktiga dokument
  • Lagra och dela filer online

Hur kommer jag åt Adobe PDF Pack?

Adobe PDF Pack fungerar i webbläsaren på datorer och mobilenheter och i det kostnadsfria datorprogrammet Adobe Acrobat Reader. Många funktioner fungerar även i den kostnadsfria Adobe Acrobat Reader-mobilappen.

Vilka är systemkraven för Adobe PDF Pack?

Visa systemkraven för information om de konfigurationer som stöds.

Hur mycket kostar Adobe PDF Pack?

Gå till sidan för prissättning av PDF Pack.

Är Adobe Document Cloud säkert?

Ja. På Adobe är säkerheten en viktig del av vår företagskultur, i programutvecklingen och våra serviceverksamheter. Oavsett om det gäller identitetshantering, datasekretess eller dokumentintegritet, så använder Adobe Document Cloud ledande säkerhetsprocesser för att skydda dina dokument, dina data och dina personuppgifter. Mer information om vårt företags säkerhetsrutiner, Adobe Secure Product Lifecycle och säkerhetslösningen i Adobe Document Cloud finns på sidan Adobe Security på adobe.com.

På vilka språk finns Adobe PDF Pack?

Adobe PDF Pack finns på engelska, danska, holländska, finska, franska, tyska, italienska, japanska, norska, brasiliansk portugisiska, spanska och svenska.

Vilka supportalternativ finns för Adobe PDF Pack?

De supportalternativ som är tillgängliga för alla användare online avser produkthjälp, knowledgebase-artiklar och moderatorledda forum. Mer information finns på hjälpsidan för Adobe Document Cloud PDF-tjänster. Betalande Adobe PDF Pack-prenumeranter kan även kontakta supporten via chatt eller telefon.

Registrering/inloggning

Hur köper jag Adobe PDF Pack?

I Adobe Store kan du prenumerera på Adobe PDF Pack.

Hur loggar jag in på Adobe PDF Pack?

Gå till https://cloud.acrobat.com och ange användarnamn och lösenord för ditt Adobe ID.

Jag har glömt mitt lösenord – hur återställer jag det?

Du återställer ditt lösenord genom att klicka på länken Har du glömt lösenordet? på inloggningssidan för Adobe PDF Pack.

Jag har inte fått någon e-postbekräftelse.

Under e-postbekräftelsen och återställningen av lösenordet skickas meddelanden till din e-postadress. Ibland fastnar meddelandena i e-postmappar för skräppost.

Arbeta med Adobe PDF Pack

Hur många filer kan jag samtidigt kombinera till en PDF-fil?

Du kan samtidigt kombinera tolv filer till en enda PDF-fil. Om du behöver kombinera fler filer kombinerar du dem i grupper om tolv (eller färre) och kombinerar sedan dessa filer till en större PDF-fil.

Finns det någon gräns för hur stora filer jag kan konvertera till PDF?

Ja. Det finns en gräns på 100 MB per fil.

Vilka filformat har Adobe PDF Pack stöd för?

Adobe PDF Pack har stöd för en mängd olika filformat. En komplett lista finns i denna TechNote.

Kan jag använda funktionen Slå samman filer till PDF för att kombinera PDF-filer?

Du kan kombinera PDF-filer förutsatt att de inte är skyddade, lösenordsskyddade, i 3D-format eller en del av en PDF-portfölj.

Varför kan jag inte redigera en PDF-fil i Adobe PDF Pack?

Med Adobe PDF Pack kan du konvertera filer till PDF-format, men du kan inte redigera PDF-filer.

Om du vill redigera PDF-filer använder du datorprogrammet Adobe Acrobat. Mer information finns på produktsidan för Adobe Acrobat Pro.

Har Adobe PDF Pack stöd för OCR?

När du konverterar en PDF-fil till .doc-, .docx-, .xlsx- eller RTF-format har Adobe PDF Pack stöd för OCR (optisk teckenidentifiering) på följande språk: engelska, danska, holländska, finska, franska, tyska, italienska, japanska, norska, brasiliansk portugisiska, spanska och svenska. OCR är processen att konvertera bilder av text till redigerbara tecken, så att du kan söka i, rätta och kopiera texten. Du kan använda OCR om den PDF-fil du konverterar har skapats från ett skannat dokument.

Det tar lång tid att exportera PDF-filer. Hur kan jag förbättra bearbetningshastigheten?

Bearbetningen kan ta längre tid när OCR är aktiverat. Inaktivera OCR om du inte vill att Adobe PDF Pack ska konvertera textbilder till redigerbar text. När OCR är inaktiverat bearbetas dokumenten snabbare i Adobe PDF Pack.

Varför råkar jag ut för ett fel när jag konverterar en fil till PDF?

Det finns flera orsaker till varför det kan visas ett felmeddelande när du försöker konvertera en fil till PDF. Se först till att Adobe PDF Pack har stöd för den typ av fil som du försöker konvertera och att filen inte är lösenordsskyddad eller skyddad på annat sätt. Kontrollera även att filen inte är skadad och att den inte innehåller något virus. Om filtypen stöds, men du ändå råkar ut för ett fel, kan det bero på ett tillfälligt problem med tjänsten Adobe PDF Pack.