Använd Skapa PDF om du vill konvertera Microsoft Office-dokument (Word, Excel och PowerPoint) och andra filformat som stöds till PDF-filer.

Konvertera en fil till PDF

Med Adobe Acrobat PDF Pack kan du konvertera eller kombinera följande vanliga filtyper till PDF:

Konvertera till PDF från Filtillägg som stöds
Microsoft Word .doc, .docx
Microsoft Excel .xls, .xlsx
Microsoft PowerPoint .ppt, .pptx
Bildfilformat .bmp, .gif, .jpeg, .jpg, .png, .tif, .tiff
Rich Text Format .rtf
Textfil .txt
Adobe Illustrator .ai
Adobe InDesign .indd
Adobe Photoshop .psd

Steg för att konvertera en fil till PDF:

1. Logga in på Adobe Document Cloud på https://documentcloud.adobe.com med ditt Adobe ID och lösenord eller med ditt sociala mediekonto (Facebook eller Google).

2. Klicka på Konvertera > Konvertera till PDF i det övre navigeringsfältet.

Skapa PDF-filer
  3. För att välja filer som du vill konvertera gör du något av följande och klickar sedan på Fortsätt:

• Välj filer från fillistan eller listan över senast använda filer.
    • Du kan också lägga till filer från datorn eller dra och släppa filer på det markerade området.
    Välj en fil från listan Senaste eller Filer
    Välj en fil från din dator
  4. Den valda filen laddas upp till servern, konverteras till PDF och är sedan klar för att hämtas. En förhandsvisning av den konverterade filen visas. Klicka på ikonen Hämta för att spara filen på din dator eller enhet.

Hämta den konverterade filen

Alla filer som du konverterar sparas på ditt Adobe Document Cloud-konto. Avsnittet för senast använda filer längst ned på startsidan listar alla filer som du nyligen har exporterat. Du kan också visa en lista över alla dina filer genom att klicka på Dokument på den övre menyraden.