Använd Skapa PDF om du vill konvertera Microsoft Office-dokument (Word, Excel och PowerPoint) och andra filformat som stöds till PDF-filer.

Konvertera en fil till PDF

Filtyper som du kan konvertera till PDF eller kombinera till en PDF-fil

Med Adobe PDF Pack kan du konvertera eller kombinera följande vanliga filtyper till PDF:

Konvertera till PDF från Filtillägg som stöds
Microsoft Word .doc, .docx
Microsoft Excel .xls, .xlsx
Microsoft PowerPoint .ppt, .pptx
Bildfilformat .bmp, .gif, .jpeg, .jpg, .png, .tif, .tiff
Rich Text Format .rtf
Textfil .txt
Adobe Illustrator .ai
Adobe InDesign .indd
Adobe Photoshop .psd

Steg för att konvertera en fil till PDF:

1. Logga in på Adobe Document Cloud på https://documentcloud.adobe.com med ditt Adobe ID och lösenord eller med ditt sociala mediekonto (Facebook eller Google).

2. I avsnittet Snabbstart, klickar du på Skapa PDF.

Skapa PDF-filer
  3. För att välja filer som du vill konvertera gör du något av följande och klickar sedan på Fortsätt:

• Välj filer från fillistan eller listan över senast använda filer.
    • Du kan också lägga till filer från datorn eller dra och släppa filer på det markerade området.
    Välj en fil från listan över senast använda filer
    Välj en fil från din dator

4. Om du vill välja ytterligare filer att konvertera, klickar du på Lägg till filer och välj sedan de önskade filerna från fillistan eller listan över önskade filer, eller från din dator, och klicka sedan på Fortsätt.

Lägg till fler filer
  5. Klicka på Konvertera. Den valda filen laddas upp till servern, konverteras till PDF och är sedan klar för att hämtas. Klicka på ikonen Hämta för att spara filen på din dator eller enhet.

Hämta den konverterade filen

Alla filer som du konverterar sparas på ditt Adobe Document Cloud-konto. Avsnittet för senast använda filer längst ner på sidan listar alla filer som du nyligen har konverterat. Alternativt, om du vill se listan över alla dina filer, klickar du på Filer i sidofältet av Adobe Document Cloud Home.