pdf-pack.mnemonic.79x76

Adobe Acrobat PDF Pack är ett paket med Adobe Document Cloud-tjänster. Med det kan du enkelt skapa, kombinera, ordna, signera och skicka PDF-filer online. Du kan även konvertera PDF-filer till redigerbara Word- eller Excel-filer.

Du kan inte redigera PDF-filer med Adobe Acrobat PDF Pack. Du behöver Acrobat DC om du vill redigera PDF-filer. Se Acrobats produktsida.

• Vill du hantera ditt konto loggar du in på startsidan för Document Cloud på https://documentcloud.adobe.com med ditt Adobe ID och lösenord eller med ditt sociala mediekonto (Facebook eller Google). Klicka på Konto (användarikon) längst upp till höger i fönstret Adobe Document Cloud och välj sedan Adobe-konto. Sidan för Adobe-konto öppnas i en ny flik.
  • Vill du uppgradera ditt konto eller hantera din prenumeration klickar du på Hantera plan under avsnittet Planinformation på sidan för Adobe-konto.

Komma igång med webbprogrammen och -tjänsterna

upload-file_2x

Ladda upp filer: Du kan enkelt överföra filer till Document Cloud och hantera dem från din dator eller mobila enhet. Läs mer >

share_2x

Dela PDF-filer för visning: Dela snabbt en länk till ett PDF-dokument som andra kan visas. Läs mer >

exportPDF_2x

Exportera PDF: Konvertera PDF-dokument till redigerbara Word-, Excel- eller PowerPoint-filer. Läs mer >

combine_2x

Kombinera filer: Kombinera flera filtyper till ett enda PDF-dokument. Läs mer >

fill-and-sign_2x

Fyll i och signera: Fyll i och signera formulär enkelt online. Skicka till andra och lagra dem i Adobe Document Cloud. Läs mer >

Create Sign Template

Skapa Sign-mall: Skapa en återanvändbar Sign-mall med formulärfält som används ofta. Läs mer >

createpdf_2x

Skapa PDF: Konvertera Microsoft Word-, Excel- och PowerPoint-filer samt andra filformat till PDF-dokument. Läs mer >

Share for review

Dela PDF-filer för granskning: Dela snabbt en länk till ett PDF-dokument som andra kan granska. Läs mer >

organize-pages_2x

Ordna sidor: Rotera, flytta, ta bort eller numrera om sidor i ett PDF-dokument. Läs mer >

Compress PDF

Komprimera PDF: Minska storleken på PDF-filer. Läs mer >

send-for-signature_2x

Skicka för signatur: Få dokument signerade av andra oavsett plats genom att använda en webbläsare eller mobil enhet. Läs mer >