Adobe PDF Pack

Webbläsare

• Microsoft Windows 10 med Internet Explorer 11, Microsoft Edge, Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows 7 med Internet Explorer 11 eller senare, Firefox eller Chrome
  • macOS X v10.12 eller senare med Safari 11 eller senare, Firefox eller Chrome

Mobilapp*†

Tillgång till mobilappar och funktioner varierar beroende på tjänst.

För verktyget Skicka för signering, som ingår i Adobe PDF Pack, används molntjänster som kommer från Adobe Sign och här gäller unika webbläsarkrav. Visa kraven.

Språkversioner

Engelska

Franska

Tyska

Japanska

Italienska

Spanska

Holländska

Portugisiska (Brasilien)

Svenska

Danska

Finska

Norska

Adobes onlinetjänster är endast tillgängliga för användare som är 13 år eller äldre och kräver godkännande av extra villkor och Adobes sekretesspolicy. Onlinetjänsterna är bara tillgängliga i vissa länder och på vissa språk, användarregistrering kan krävas och tjänster kan avbrytas eller ändras helt eller delvis utan föregående meddelande. Extraavgifter eller prenumerationskostnader kan tillkomma.