Encore utvecklas inte längre aktivt. Encore CS6 var den senaste versionen som släpptes.

CS6-program är fortfarande tillgängliga och ingår i ett Creative Cloud-medlemskap. Encore installeras genom att först installera Premiere Pro CS6, som inkluderar Encore CS6.

Det här dokumentet beskriver hur du går till väga för att installera Encore CS6.

Obs! Möjligheten att installera CS6-program är bara tillgängliga för betalande Creative Cloud-prenumeranter och inte för testmedlemskap. Det går inte att installera Encore CS6 med ett testmedlemskap för Creative Cloud.

Hämta senaste versionen av Premiere Pro från produktsidan.

Använd Creative Clouds skrivbordsapp för att hämta Premiere Pro CS6.

Du kan hämta tidigare versioner direkt genom Creative Cloud-skrivbordsappen. Tidigare versioner är dolda som standardinställning.

Så här visar du tidigare versioner:

Obs! Se Hämta och installera Creative Cloud-program – Installera tidigare programversioner

1. Öppna Creative Clouds skrivbordsapp.
  2. Klicka på appens tabb.
  3. Rulla ner till avsnittet som har rubriken SÖK NYA PROGRAM.
  4. Klicka på Filter & versioner i rullgardinsmenyn till höger om avsnittet rubriker och välj Tidigare versioner.
  5. Leta reda på Premiere Pro i listan och klicka på installera.
  6. En tillgänglig versionmeny kommer att visas - välj CS6 (6.0) i listan.
    Premiere Pro CS6 hämtas ned och installeras. Encore CS6 installeras tillsammans med Premiere Pro.
Creative Cloud-skrivbordsapp Programmeny
Creative Cloud-skrivbordsapp Programmeny

Hämta ned och installera Premiere Pro CS6 manuellt.

Om du av någon anledning inte kan använda Creative Cloud-skrivbordsappen så kan du hämta ned och installera Premeire Pro och Encore CS6 manuellt.

Obs! Om du inte har en Creative Cloud-prenumeration krävs ett serienummer för att få licens till den här nedladdningen.

Besök följande länk för direktnedladdningslänkar för Premiere Pro CS6-installationsprogram:

Hämta Creative Suite 6-program

Installera Encore CS6-mallarna och biblioteksinnehållet

Installationsprogrammet för Encore CS6 installerar inte mallarna och biblioteksinnehållet som kan användas för att skapa dina egna menyer automatiskt.

En guide för hur dessa filer installeras finns på: http://helpx.adobe.com/se/x-productkb/multi/library-functional-content-missing.html

Arbetsflöde som använder Encore CS6 och Adobe Premiere Pro CC

Encore CS6 är inte utformat för att fungera ihop med Adobe Premiere Pro CC med dynamiska länkar. Det finns ett nytt arbetsflöde i videon på följande länk.

http://blogs.adobe.com/davtechtable/2013/05/using-encore-cs6-with-premierepro-cc.html