Så här hämtar och installerar du FrameMaker (från 2019)

fm_13_appicon_88x84

Klicka på Hämta FrameMaker nedan för att börja hämtningen av FrameMaker (från 2019). Logga in och installera genom att följa instruktionerna på skärmen. (Oroa dig inte om du kommer till sidan för den kostnadsfria provperioden. Du kan hämta versionen du prenumererar på när du har loggat in.)

Hjälp med ditt medlemskap

Hur konverterar jag testversionen av FrameMaker till en fullständig licens?

Du kan köpa en abonnemangs- eller icke-abonnemangsversion av FrameMaker. Du måste logga in med ett Adobe ID och lösenord för att slutföra köpet och hämta produkten. För att få hjälp med att hämta och installera programmet efter köpet, se Hitta hämtade program och filer. För mer information om köpalternativ, se Vanliga frågor om FrameMaker.

Varför hämtas inte FrameMaker?

Lär dig hur man löser nedladdningsproblem med FrameMaker och andra Adobe-program.

Kan jag installera FrameMaker på en annan dator?

Du kan installera FrameMaker på högst två datorer. Om du vill installera programmet på en tredje dator måste du inaktivera det på en av dina tidigare datorer. Lär dig mer om att aktivera och inaktivera Adobe-program. Om du behöver fem eller fler licenser bör du överväga att köpa en volymlicensplan.

Min produkt är inte med i listan när jag klickar på Kontakta oss. Hur kontaktar jag support?

Om Adobe FrameMaker ägs av din organisation kommer du inte att se det listat under ditt Adobe ID. Chatta med Adobes kundtjänst.