Felsökning och hjälp

Vanliga problem

Om Adobe FrameMaker ägs av din organisation kommer du inte att se det listat under ditt Adobe ID. Chatta med Adobes kundtjänst.

Om du använder en skärm med hög upplösning med mer än 125 % zoom kan du se den grå skärmen vid växling till författarvy. Se Författarvy blir grå på skärmar med hög upplösning för en lösning.

Om du visar responsiv html5-utdata som genereras från FrameMaker (version 2015) i Safari på iOS kanske inte innehållsförteckningen kan visas korrekt. För att hitta en lösning: se Saknad innehållsförteckning från responsiv HTML5-utdata på iOS v10.

Utdata som skapas med hjälp av FrameMaker (version 2015) uppdatering 1 till och med 4 är inte optimerade för Google-sökningar. Se Responsiva HTML5-utdata är inte optimerade för Google-sökning för en lösning.

Ja! Lär dig hur man mappar formatering i ett Word-dokument till specifika FrameMaker-taggar i denna korta självstudiekurs. Du kan även använda följande stegvisa anvisningar för att importera Word-filer.

Besök FrameMakers hjälpsida för länkar till självstudier, användarhandbok, komma igång-videos med mera.

Ladda ned och installera

Du kan köpa en abonnemangs- eller icke-abonnemangsversion av FrameMaker. Du måste logga in med ett Adobe ID och lösenord för att slutföra köpet och hämta produkten. För att få hjälp med att hämta och installera programmet efter köpet, se Hitta hämtade program och filer. För mer information om köpalternativ, se Vanliga frågor om FrameMaker.

Lär dig hur man löser nedladdningsproblem med FrameMaker och andra Adobe-program.

Ja! Du kan hämta en utvärderingsversion från Adobes hämtningssida. Du måste logga in med ett Adobe ID och lösenord för att hämta en utvärderingsversion. Detaljerade anvisningar finns i den här artikeln om att installera en utvärderingsversion.

Läs dessa enkla lösningar till vanliga problem med Adobe-ID och inloggning för att återfå åtkomsten till ditt konto.

Du kan installera FrameMaker på högst två datorer. Om du vill installera programmet på en tredje dator måste du inaktivera det på en av dina tidigare datorer. Lär dig mer om att aktivera och inaktivera Adobe-program. Om du behöver fem eller fler licenser, bör du överväga att köpa en volymlicensplan.

Kontohantering

Logga in på ditt Adobe-konto med ditt Adobe-ID och lösenord.  Klicka därifrån på fliken Säkerhet och sekretess och sedan på Ändra under Lösenord. För mer information om hur du ändrar lösenord och andra kontouppgifter, se Hantera ditt Adobe ID-konto.

Du kan uppdatera din kreditkortsinformation från din kontosida på adobe.com. Se Betalning i Adobe Store | Vanliga frågor om beställning och betalning online.

Du kan på ett enkelt sätt konvertera en utvärderingsversion av FrameMaker (2017 års version) till ett abonnemang. Välj abonnemangsalternativet när du lägger till produkten i din kundvagn från Adobe Store. För mer information, se Abonnemangsinformation och prissättning i Vanliga frågor om FrameMaker.

Du kan avbryta ditt abonnemang från din kontosida på adobe.com eller genom att kontakta Adobe Support. Om du avbryter inom 14 dagar får du en fullständig återbetalning. I annat fall faktureras du för 50 % av den återstående avtalstiden. Du kommer inte att ha tillgång till ditt abonnemangsprogram efter att du har avbrutit abonnemanget. För mer information, se Abonnemangsinformation och prissättning i Vanliga frågor om FrameMaker.