I appen Lightroom CC för mobilen visar kontoinformationen (under ditt kontonamn och Adobe-ID) i menyn Inställningar antingen din prenumerationsstatus som Prenumeration har gått ut/Utvärderingsperioden har gått ut eller inte någon prenumerationsstatus om du har skapat ett nytt gratiskonto, fastän du redan har köpt en betald prenumeration (via köp i app).

Du har inte åtkomst till Premium-funktionerna.

Operativsystem

iOS och Android

Lösning

För iOS-enheter

1. Starta appen Lightroom CC på din mobila enhet.

2. Gör något av följande för att komma åt menyn Inställningar:

• Om du är i albumvyn trycker du på inställningsikonen () längst upp till höger på skärmen.
    • Om du är i stödrastervyn eller luppvyn trycker du på ikonen med tre prickar längst upp till höger på skärmen och väljer Inställningar från popuppmenyn.
  3. I menyn Inställningar trycker du på ikonen (>) som visas bredvid ditt kontonamn och Adobe-ID.

4. På skärmen Konton trycker du på Returnera köp.

Nu bör problemet vara löst.

För mobila Android-enheter

1. Starta appen Lightroom CC på din mobila enhet.

2. Försök att komma åt någon av Premium-funktionerna i appen som Sök, Selektiva justeringarLagningspensel, eller andra alternativ.

3. På nästa skärm som visas trycker du på Uppgradera nu för att starta om inköpet av arbetsflöde.

Viktigt:

Kontrollera att du har skrivit rätt Gmail-adress och Adobe ID.

Nu bör problemet vara löst.