Lär dig hur du hämtar, installerar, hanterar och avbryter Adobe Lightroom-prenumerationen på Android-enheter.

Adobe Lightroom för mobil (Android) är en kostnadsfri, kraftfull och lättanvänd fotoredigerare. Du kan uppgradera den kostnadsfria Lightroom-appen till en betald prenumeration för att få premiumfunktioner och mer lagringsutrymme. Premiumfunktioner ger dig exakta redigeringsreglage och smidig åtkomst till dina foton på alla enheter – mobil, dator och webb.

Obs!

Om du har prenumerationen Alla program Creative Cloud, Planen Photography eller Lightroom-prenumerationen för ett enskilt program har du redan en betald prenumeration på Lightroom.

Hämta och installera Lightroom för Android

Du kan hämta en kostnadsfri version av Lightroom på din Android-enhet från Google Play Store.

Hämta Lightroom för Android
Klicka för att hämta Lightroom för Android

Uppgradera till en betald Lightroom-prenumeration

Följ dessa steg för att uppgradera den kostnadsfria versionen av Lightroom på din Android-enhet för att få tillgång till premiumfunktioner och uppgraderat lagringsutrymme:

1. Starta appen Lightroom på Android-enheten.

2. Tryck på  ikonen i det övre vänstra hörnet på skärmen och tryck sedan på Premiumfunktioner.

3. Tryck på Uppgradera nu.

i det övre vänstra hörnet
    Uppgradera Lightroom-prenumerationen på Android
  4. Följ uppmaningarna för att köpa en Lightroom-prenumeration med premiumfunktioner och mer molnlagring.

Uppgradera molnlagringen

Om du behöver mer molnlagring för dina foton kan du köpa extra lagringsutrymme från Adobe direkt i Lightroom-appen.

1. När du närmar dig gränsen för lagringsutrymmet ser du en avisering i appen som uppmanar dig att uppgradera lagringsutrymmet.

Uppnå gräns för lagringsutrymme i Lightroom för iOS
    Uppgradera molnlagringen från inuti Lightroom.
  2. Gå till denna länk för att uppgradera lagringsutrymmet.

3. På skärmen som visas anger du ditt Adobe ID och trycker på Fortsätt för att köpa mer molnlagring.

Uppgradera lagring
    Uppgradera lagringsutrymme för Lightroom-appen på Android

Obs!

Om alternativet att köpa lagringsutrymme inte är tillgängligt i ditt land kan du kontakta oss.

Avbryta Lightroom för mobilen-prenumerationen (Android)

Alla Lightroom-prenumerationer som du köper från Google Play Store hanteras av Google. Du kan avbryta prenumerationen med hjälp av appen Google Play Store på Android-enheterna.

För steg-för-steg-anvisningar, se Googles dokumentation Avbryta, pausa eller ändra en prenumeration på Google Play.

För faktureringsproblem eller återbetalning, se Googles dokumentation Begär återbetalning på Google Play.