Lär dig hur du hämtar, installerar, hanterar och avbryter din Adobe Lightroom-prenumeration på iOS-enheter.

Adobe Lightroom för mobil (iOS) är en kostnadsfri, kraftfull och lättanvänd fotoredigerare. Du kan uppgradera den kostnadsfria Lightroom-appen till en betald prenumeration för att få premiumfunktioner och mer lagringsutrymme. Premiumfunktioner ger dig exakta redigeringsreglage och smidig åtkomst till dina foton på alla enheter – mobil, dator och webb.

Obs!

Om du har prenumerationen Alla program Creative Cloud, Planen Photography eller Lightroom-prenumerationen för ett enskilt program har du redan en betald prenumeration på Lightroom.

Hämta och installera Lightroom for iOS

Du kan hämta en kostnadsfri version av Lightroom på din iOS-enhet från App Store.

Hämta Lightroom för iPhone

Hämta Lightroom för iOS
Klicka för att hämta Lightroom för iOS på iPhone

Hämta Lightroom för iPad

Hämta Lightroom för iOS
Klicka för att hämta Lightroom för iOS på iPad

Uppgradera till en betald Lightroom-prenumeration

Följ dessa steg för att uppgradera den kostnadsfria versionen av Lightroom på din iOS-enhet för att få tillgång till premiumfunktioner och uppgraderat lagringsutrymme:

1. Starta appen Lightroom på iOS-enheten.

2. Tryck på  ikonen i det övre högra hörnet på skärmen och tryck sedan på Premiumfunktioner.

3. Tryck på Uppgradera.

i det övre vänstra hörnet
    Uppgradera Lightroom-prenumerationen på iOS
  4. Följ uppmaningarna för att köpa en Lightroom-prenumeration med premiumfunktioner och mer molnlagring.

Uppgradera molnlagringen

Om du behöver mer molnlagring för dina foton kan du köpa extra lagringsutrymme från Adobe direkt i Lightroom-appen.

1. När du närmar dig gränsen för lagringsutrymmet ser du en avisering i appen som uppmanar dig att uppgradera lagringsutrymmet.

Molnlagring full
    Uppgradera molnlagringen från inuti Lightroom
  2. Gå till denna länk för att uppgradera lagringsutrymmet.

3. På skärmen som visas anger du ditt Adobe ID och trycker på Fortsätt för att köpa mer molnlagring.

Uppgradera lagring
    Uppgradera lagringsutrymme för Lightroom-appen på iOS

Obs!

Om alternativet att köpa lagringsutrymme inte är tillgängligt i ditt land kan du kontakta oss.

Avbryta Adobe Lightroom för iOS-prenumeration

Alla Lightroom-prenumerationer som du köper från App Store hanteras av Apple via ditt iTunes-konto. Du kan avbryta prenumerationen med hjälp av appen App Store på iOS-enheterna.

För steg-för-steg-anvisningar, se Apples dokumentation Visa, ändra eller avbryt prenumerationer.

För faktureringsproblem eller återbetalning, se Apples dokumentation Begär återbetalning för ett App Store- eller iTunes Store-köp.