psfix_appicon_128

Använd Adobe Photoshop Fix för att kombinera styrkan hos Adobe Photoshop-datorprogram med smidigheten hos en mobil för en kreativ och lättanvänd fotoretuschering på din iPhone-, iPad- eller Android-enhet. Laga, utjämna, gör flytande, ljusare och gör många fler ändringar och justeringar i dina foton för att få exakt den stil du är ute efter. Dessutom kan Adobe Creative Cloud-anslutna arbetsflöden i Fix öppna obegränsat antal kreativa möjligheter.

Allmän information

Photoshop Fix är en ny mobilapp för retuschering från Adobe för iPhone, iPad och Android-enheter som skapats med Adobe Creative SDK. Appen är ett utmärkt verktyg för både proffs och amatörfotografer. Med Fix kan funktioner som tidigare bara fanns i Photoshop användas på mobila enheter. Fix är lätt att använda och fungerar tillsammans med andra bildredigeringsverktyg från Adobe. Fix kan användas med Photoshop Mix, den nya Adobe-mobilappen du kan använda för att klippa ut och kombinera foton. I båda apparna kan du skicka filer till Photoshop och spara bilder i dina Lightroom-samlingar.

iPhone- och iPad-användare kan hämta Photoshop Fix kostnadsfritt via iTunes App Store. Android-användare kan hämta den kostnadsfria appen på Google Play Store.

Information om de senaste systemkraven finns på iTunes App Store och Google Play Store.

Obs!

• Photoshop Fix är tillgängligt för iOS på följande språk: engelska, franska, tyska och japanska.
  • För Android är Photoshop Fix-appen för närvarande inte tillgänglig för Android-surfplattor och Chromebooks.

Med CreativeSync kan du smidigt gå mellan olika appar på din mobila enhet i ett sammanhängande arbetsflöde.

Du kan enkelt flytta till och från: Photoshop Mix, Lightroom på mobilen och Photoshop Express till Fix och tillbaka. Fix är även kompatibelt med Adobe Photoshop, Adobe Spark Video och Adobe Spark Page.

Se en självstudiekurs för att komma igång eller besök supportforumet.

Använda Adobe Photoshop Fix

Tryck på ikonen + till vänster om skärmen. Du kan ta ett foto med kameran, eller välja en befintlig bild från kamerarullen, Creative Cloud, Lightroom, med mera.

Huvudsyftet med Photoshop Fix är att retuschera foton. Men justeringsmenyn erbjuder ett antal funktioner som du oftast bara förväntar dig från en app för redigering.

1. Öppna eller lägg till en bild i Photoshop Fix.
  2. Tryck på Justera. Justera verktygsfält visas.
  3. Tryck på Autokorrigering för att tillämpa de bästa justeringarna.
  4. Du kan också välja ett justeringsläge som Exponering, Kontrast, Klarheteller Mättnad. Svep åt sidan för att justera grader.
  5. Acceptera ändringarna.

Du kan spara en Photoshop Fix-komposition som en PSD-fil för ytterligare redigering i Photoshop CC.

• Tryck på ikonen Dela och välj sedan Skicka till Photoshop. Kompositionen överförs till Creative Cloud och återges som en PSD-fil i Creative Cloud-resurserna.

När detta steg är slutfört kommer din Fix-bild automatiskt att läsas in som en PSD-fil, så att du kan fortsätta din kreativa redigering i Photoshop CC på skrivbordet. Se till att du loggar in på Photoshop med samma Adobe ID som du använde när du loggade in på Fix.

Nej. I den senaste uppdateringen av Photoshop Fix kan du välja vilka projekt du vill synkronisera med din enhet. Vid selektiv synkronisering lagrar appen endast de metadata som krävs för varje projekt på din enhet. Övriga metadata hämtas från molnet när de behövs. Du behöver inte längre frigöra utrymme manuellt när minnet börjar bli fullt.